Pedigree tähistas tänavu teise dekaadi täitumist ja sel puhul anti Eesti erinevates kohtades ka kontserte. Bändi eestvedaja Holden "Bonne" Laamann lausus, et tänaõhtuse kontserdi näol ongi tegemist juubeliaasta viimase kontserdiga. "Üldiselt on tegemist ka viimase kontserdiga enne pikemat pausi, ilmselt ei saa Pedigreed kontserdilaval näha enne 2014. aasta suve," ütles Laamann.

Vabariigi suurima ametliku fänniklubiga bänd No-Big-Silence, kes on rohkem kui kümne tegutsemisaasta jooksul välja andnud kuus stuudioalbumit. Bändi jaoks on iga kontsert suursündmus ning nad soovivad alati publikule pakkuda võimalikult elamusrikkaid livesid, millele aitavad kaasa mitmed efektsed erilahendused. Tume, energiline ja võimas – eksklusiivsete lavashowde, suurepärase heli ja üldise innovatiivsusega on No-Big-Silence teistele kodumaistele artistidele eeskuju näidatud kogu oma tegutsemisaja vältel.

Uksed Rock Cafesse avatakse täna kell 21.00. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kontsert on vanusepiiranguga.