"Ma olen tavaline maapoiss, kes ei ole sündinud miilitsaks. Mul on kalduvus huvi tunda idamaisete filosoofiate vastu. Ma julgesin noorena unistada Tartu Ülikoolist, kui teised minuga koos üles kasvanud tüdrukud ja poisid vaevu 7 klassi ära lõpetasid. See tee, mida inimene käib on temale kaasa sündinud."

"Ma olin 16-aastane, kui ma tulin Tallinnasse tehnikumi õppima. Kooli kõrvalt hakkasin käima karate trennsi ning minu treenerid olid vaimset teed otsivad inimesed. Sealt sain oma kaasa sündinud pisikule hoogu juurde," rääkis Sõõrumaa Raadio 2 saates "Hallo, kosmos!" kuidas ta leidis oma tee vaimsete otsinguteni.

SSuurärimees kiitis, et kõige paremaid nõuandeid on talle jaganud geobioloog Rein Weber, kelle käest õpitu vajab Eesti ühiskonnas rohkem selgitamist. "See ei ole mingi nõidumine, vaid iseenda keha tunnetamine ja kontroll."

Ärimees selgitas, et temaga käib igal pool kaasas pendel, mis aitab tal majade energeetikat mõõta: "Hotellidesse üritan ma valida toa, mille elamiskõlblikkus on üle 70 protsendi." Mees lisas, et tunnetab paljutki ka oma käte ning vaimuga ja et inimest mõjutavad geobioloogilised tegurid, nagu veesooned ja maa-alused koopad.