Kuusk: Te võidate valimistel pidevalt, aga ometi pole Te olnud pikka aega peaminister. Kas see närvi ei aja?

Savisaar: Ma ei saa aru, miks Teil on ettekujutus, et poliitikud tahavad koguaeg riiki juhtida. Tallinnas toodetakse suurem osa SKP'st. Ma ei alahindaks Tallinna. Ma ei ole presidendi rollist kunagi unistanud. Mina ei taha selle rolliga tegeleda. Peaminister ma olen olnud ja seda sel ajal, kui oli võimalik, et tankid tulevad linna. Nüüd on teine aeg, ju nüüd siis on vaja teistsuguseid inimesi. Miks ma peaks oma riiki ehitama, meil on Eesti riik olemas. Me võime temaga mitte rahul olla ja kriitikat on rohkemgi, kui oodatud. Teda tuleb lihtsalt paremaks muuta.

Kuusk: Kas võim on vahend või eesmärk?

Savisaar: Ma pole kunagi selle peale mõelnud. Võim võib olla nii üht kui teist sõltuvalt tegijatest. Ma pole võimu peale nii palju mõelnud, kui Teie tutvusringkond ette kujutab.

Kuusk: Millal Teist taas abielumees saab?

Savisaar: Ma võin oma perekonnaeluga sama rahul olla kui kõige muuga. Mu noorem tütar lõpetas Oxfordis magistrikraadiga ülikooli, minu vanem poeg kandideeris Mustamäel ja sai arvestatava tulemuse ja minu vanem tütar saab emaks ja mina kolmandat korda vanaisaks. Näete, kui palju peret ma ette lugesin!