Alati veatult sätitud välimusega daam ei olnud seega konservatiivne mitte üksnes oma poliitikas, vaid ka iluprotseduurides, kaldumata kordagi rutiinist kõrvale. Ülestähendused paljastavad muuhulgas ka selle, kuivõrd hirmutavalt oluline oli talle ikoonistaatus ja mis ta selle nimel oli valmis tegema.

Veel huvitavaid fakte. Juuksuri juures veetis Thatcher alati pool tundi ajavahemikus 8.30-9.00 hommikul. Tõenäoliselt kasutati tema soengu tarbeks rulle ja ohtralt juukselakki. On ka teada, et välisvisiitidel hoolitses ta alati esmajoones selle eest, et tema käsutuses oleks kohalik juuksur, olgu sihtpuhktiks Hiina, Iraan või ükskõik milline muu riik. Thatcheri lemmik juuksetoodete firma oli 80ndatel populaarne bränd Carmen ja tõi ta alati reisile kaasa enda juuksurullid.

Lisaks juuksuriteenuse regulaarsele kasutamisele, külastas Thatcher 1984. aastal ka kuus korda hambaarsti, käes aeg-ajalt ujumas ja veetis "vaikseid õhtuid" oma abikaasaga. Tihtipeale kasutas Thatcher hommikuti ka meigikunstniku teenuseid juhul, kui oli vaja avalikult esineda.