"Alustasin laulmisega omaette kodus, viisi ma pidasin ja hakkasingi nohistama, tagusin kodus kidrat ja panin mikri ette," meenutab ta oma karjääri algust, mis jäi 1967. aastasse. Kokku on Jörberg andnud välja üle 30 sooloplaadi ning lausa 200 albumil teeb ta kaasa.

Tanel Padari poolt näosaates parodeeritud "Kutse tantsule" video sündis Jörbergi kinnitusel saates "7 vaprat" nii, et telemajast tulid inimesed kokku, hakkasid tantsima ja nii saigi asi lindile. "Igaüks tantsis omamoodi ja minuarust täitsa huvitavalt tuli välja," muigab ta muhedalt. Ühtlasi meenub nooruspõlvest, et ta sai tuttavaks praeguse peaministri Andrus Ansipiga. "Ta oli selline normaalne rahulik ja ei mölisenud!"

Mingit erilist lavashow'd pole Jörpa kunagi teinud ega harjutanud. "Kooberdan laval ja see kogu mu show ongi," on ta tagasihoidlik. Publikut jagub aga senimaani ning kuulajatel jagub vaid lahkeid sõnu. "Tal lauludel on ilusad inimlikud sõnad, mis lähevad peale, lisaks seksikad vuntsid ja kõik muu, mis naised tahavad," sädistavad naisfännid kontsertidel.

Vahepeal levisid kuuldused, et Jörbergid on kolinud Hispaaniasse, kuid tegelikult siirdus korraks sinna vaid Üllar ise. Abikaasa Ester, kes eelistab Eestit, saatis mehe lihtsalt maad kuulama. Üleüldse on püksid selles peres rohkem naise jalas, kuid ometi lükkab Üllar Estri poolt maalitud pildi 8 aastat kestnud meeleheitlikust kuramaažist ruttu ümber. "No nii hull see asi ka ei olnud. See on ikka naise otsus, ma ei käinud üldse peale ja tahtsin olla selline...õrnem," meenutab ta.