Projekti eesmärgiks ei ole otse loomulikult mitte üksnes puhkus, vaid ka võistlus, kus osalejad peavad saatesse püsima jäämiseks suutma luua teiste osalistega suhteid. Nii nagu "Big Brotheris" või kurikuulsas sarjas "Jersey Shore" tuleb seejuures pidevalt olla ninapidi koos kõikide villa elanikega, kus kaamerad jälgivad iga sõna ja liigutust.

Sari oli Venemaal pööraselt populaarne ning esimesele hooajale plaaniti filmida otsa kohe ka teine. Kuigi plaan oli juba soolas ning kaameradki vaat et sisse lõlitatud, otsustas sarja edastanud telekanal show näitamise siiski lõpetada. Nimelt oli saat evulgaarsus ja ropp sisu pinnuks silmas Venemaa meedia "valvekoeral" Roskomnadzoril ehk Venemaa föderaalsel side, infotehnoloogia ja massikommunikatsiooni järelevalveorganil, mis soovitas sarja eetrist eemaldada, pidades seda noortele orienteeritud telekanalile sobimatuks ning ohuks noorte kõlbelisusele ja kasvatusele.

Eesti rahvas saab Vene noorte pöörast möllu aga täiel rinnal nautida. Muuhulgas saab juba päris sarja alguses näha korralikku nahutamist ja sõimu, kui moslemist noormees tema meelest vääritult käituva neiu esmalt basseini lükkab ning hiljem juukseid pidi tuuseldab, neiu aga omakorda vaase lõhub, nii et pool villat on kilde täis.

Põnevat vaatamist! NB! Mitte alla 18-aastastele!