Bändiliikmete ühisel arvamusel on see kindlasti üks nende energilisemaid palasid nii live-esituses kui ka ilmuva albumi materjali seas. "Lugu räägib lahti ütlemisest. Täpsemalt asjadest ja nähtustest, millele inimesed kipuvad alati lootma jääma, mille külge klammerdutakse kas või kümne küünega, et mitte süveneda endasse ja  uskuda oma võimetesse. Olgu selleks religioon, teised inimesed, esemed, raha, meelemürgid ja nii edasi," teatab bänd.

Eelmine aasta oli Tallinn Daggersi jaoks nende endi sõnul väga positiivne: selja taha jäi palju uut ja positiivset nagu tuur Turus, Tamperes, Helsingis, Tartus ja Tallinnas koos Soome indie-pop bändiga Big Wave Riders. Ühtlasi anti kontserte ka Soome showcase-festivalil Lost In Music ning Riias klubiõhtul I Love You Sessions. Samuti ilmus uue koosseisuga esimene singel "Highwire Artists", mis sai postiviiset vastukaja nii Eestis kui välismaal ning leidis koha mitmete rahvusvaheliste muusikablogide (nagu Indie Music Nation) aasta edetabelites.

Nende kogemuste ja mälestustega suundub bänd hoogsalt uude aastasse, et astuda vastu uutele eesmärkidele ja kutsumustele.

Singel on kuulatav kõikides olulisemates kanalites (Spotify, Rdio, Souncloud) ning alla laetav SIIT.