Publikule sõnas asjaosaline Mari-Leen Albers kommentaariks lakooniliselt: "Ma ei kommenteeri seda teemat, see on mitme aasta tagune vana vimm meie ja Bedwettersi vahel ja tänaseks ma eeldasin, et see on lahendatud! Punkt!"

Miks Bedwettersi nimi aga Albersi huulilt langes, bändiliikmed põhjendada ei oska, sest ohvri näol pole tegu mitte bändiliikme, vaid lihtsalt poiste ühise sõbraga ja pealegi, turvalindistust on Facebookis jaganud nüüdseks juba väga paljud nii Raadio 2 kui ETV töötajad ja paljud teisedki. Kuigi videos vihjatakse ametivõimude poole pöördumisele, siis politsei pressiesindaja sõnul sellekohast menetlust alustatud pole. Põhjuseks ilmselt see, et paar tundi pärast segase kõne toimumist teatas Tomson, et kõnealune telefon on hoopis jäetud ERRi valvelauda. 

Publik vestles anonüümseks jääda soovinud ohvriga ja tõi segastesse asjadesse veidi selgust. "Mari-Leen ja Meelis on oma elu jooksul nii palju sildu põletanud, et tahes-tahtmata tõmbavad sellised intsidendid avalikkuse tähelepanu," kommenteeris ta. "Kurb on see, et ma polnud selleks hetkeks enam teistega koos, kui meie kõned Meelisega jätkusid," kirjeldab ta edasisi sündmusi.

Ohvri sõnul jooksutas Meelis Tomson nimelt teda ETV maja kahe erineva valvelaua vahet, väites, et salapäraselt kaduma läinud telefon on jäetud ühte neist. Aparaat, millel oli algselt olnud 75% akut, oli väljalülitatuna pandud ümbrikusse ning sim-kaart eemaldatud. "Mul oli oluline, et ma oma seadme tagasi saaks, mitte see, et ma nende käest peaks seda politseiga otsima minema. Ma ei taha kedagi avalikult süüdistama hakata," kinnitab ta.

Telemajas sahisevate sosinate kohaselt olla tol õhtul kaduma läinud veel kaks iPhone'i ning sotsiaalmeedia sadade postituste hulgast kammib välja mitmeid konkreetseid süüdistusi. Sellest ei tea kõnealuse intsidendi osaline aga midagi. "Meie seltskonnas jäid kõigi ülejäänute telefonid alles," võtab ta asja kokku.

Täiendus: praeguseks momendiks on Mari-Leen Albers Õhtulehe ridadest vallandatud, kinnitab peatoimetaja Väino Koorberg!