Kontserdi programm, mis sisaldab tuntud ooperiaariaid ning vene romansse, koosneb kahest osast. Hvorostovski esitab esimeses osas muuhulgas Glinka, Rahmaninovi, Tšaikovski, Mussorgski ning Rubinsteini loomingut. Teises pooles kuuleb publik kõige uhkemaid vene romansse, mille autoriteks on näiteks Shishkin, Pahumutova ja Dobronravov ning mitmed teised.

Rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud vene bariton Dmitri Hvorostovski sündis ja õppis Krasnojarsk’is, Siberis. 1989. aastal võitis ta maineka BBC Cardiff Singer of the World võistluse. Kuulajaid on alati võlunud tema suurepäraselt koolitatud hääl, kaasasündinud musikaalsus ning häälekõla loomulik voolavus.

Hvorostovski edukas rahvusvaheline karjäär on juba üle 20 aasta pikk, kuid publiku huvi selle maailmakuulsa baritoni vastu aina kasvab. Eelmise aasta jooksul andis ta üle 60 kontserdi suurlinnades üle kogu maailma. Toome välja mõned tähelepanuväärsed esinemised aastast 2013: Tšaikovski „Jevgeni Onegin“ Viini Rahvusooperis, Verdi „Othello“ San Carlo teatris Napolis ning „Rigoletto“ Metropolitan Opera’s New Yorgis. Lisaks astus Hvorostovski mitmel korral lavale ka koos Eesti pianisti Ivari Iljaga.

Kontsert Saku Suurhallis algab kell 20.00, uksed avatakse kell 18.30. Kontserdi pikkus koos pausiga on üle kahe tunni. Piletid on saadaval Piletilevi müügipunktides ning kodulehel.