Mõeldes, et miski on võimatu, paneme justkui punkti oma võimalustele ja arengule. Sa lihtsalt paigutad selle võimatute asjade hulka ning sellega on sinu analüüs lõppenud. Vahel sa isegi ei ürita, vaid lihtsalt mõtled, et see on võimatu ja ongi kõik.

Tegelikult, nii uskumatu kui see ka poleks, on kõik võimalik. Kõik oleneb sellest, kui palju me oleme valmis kulutama oma aega ja energiat, et saavutada seda, mida soovime. Kui sa üritad korra ning ei näe tulemust, siis on see asi loomulikult võimatu. Mõni asi võtab rohkem aega ning selleni jõudmiseks on vaja kannatlikust ja usku iseendasse. Aga eelkõige on vaja endale teadvustada, et kõik on võimalik ning mõelda, kuidas see konkreetne asi oleks võimalik. Olles selle endale selgeks teinud, tuleb lihtsalt edasi liikuda, üritada, proovida, ebaõnnestuda ning uuesti proovida — lõpuks jõuad selleni, milleni soovid jõuda.

Pannes aga oma unistused lahtrisse, mil nimeks “Võimatu”, ei anna sa endale mingit võimalust proovida tõestada endale ja maailmale vastupidist. Unista suurelt ning usu, et kõik on võimalik!