Siiski on neljanda ehk viimase staadiumi ajuvähiga võitlev 39-aastane Friske tema isa Vladimir Borisovitši sõnul elujõudu täis ning lubas koguni, et sünnitab vanematele veel mõned lapselapsed, vahendab Mixnews.lv.

"Sain tema haigusest teada seitse kuud tagasi, kui ta helistas Ameerikast ja ütles, et tal on probleemid. Alguses ta ei teadnud, mis täpsemalt. Tal olid spasmid ja ta arvas, et tegemist on lihtsalt peavaludega. See kõik oli pärast sünnitust. Enne lapse sündi ei kurtnud ta millegi üle," rääkis Friske isa NTVle. Tütar soovinud oma haiguse tõsidust vanemate eest võimalikult kaua varjata, et neid mitte liialt muretsema panna. "Ta lubas mulle, et saame veel lapselapsi," sõnas isa. 

Kunagise bändikaaslase ja sõbranna Olga Orlova sõnas Komsomolskaja Pravdale, et Friske on heas tujus ja meelestatud tervenemisele ning lähipäevil saab ta üle tüki aja taas kokku ka oma pojaga. Friske läinud aprillis sündinud poeg Platon on ema välismaal ravil viibimise ajal elanud koos vanavanematega Venemaal, Friske elukaaslane on ravi kestel olnud lauljatari kõrval.

Pärast lauljatari haiguse avalikustamist nädala alguses koguti Venemaal telekanali Pervõi abiga 64 miljonit rubla ehk 1,4 miljonit eurot. Täna sai Life Newsi kaudu teatavaks, et summa ei pruugi bürokraatia tõttu naiseni jõuda varem kui 75 päeva pärast.