"Lõpetasin käsikirja esimese visandi ega plaaninud hakata filmima enne järgmist talve, aasta pärast," ütles Tarantino filmiportaalile Deadline ja lisas, et on juhtunu pärast täielikus masenduses.

Tarantino andis enda sõnul stsenaariumi lugeda vaid kuuele inimesele, kellest kolm olid näitlejad, teiste seas mitmes tema filmis mänginud Tim Roth. "Ainus, kes seda kindlasti ei lekitanud, oli tema," on Tarantino veendunud. "Üks teine näitleja aga lasi käsikirja lugeda oma agendil ja see levitas seda tervele Hollywoodile," on filmilavastajal lekitaja isiku osas niidiots käes.

Et käsikiri on levima hakanud, said Tarantino teada siis, kui tema kontorisse hakkasid järjest tulema telefonikõned erinevatelt agentidelt, kes pakkusid filmi rollidesse oma esindatavaid näitlejaid.

Tarantino paljastas oma uue filmi plaanid läinud novembris Jay Leno jutusaates. Uus film olnuks vestern ning kandis esialgset nime "The Hateful Eight".

Nüüd mõtleb 50-aastane filmimees käsikirja hoopis raamatuna välja anda ning sellest filmi tegemisele uuesti mõelda alles paari aasta pärast. "Aga ma võin ka ümber mõelda," lisas ta siiski. "Kui muusa käseb mul seda hiljem teha, siis teen ma selle ära."