1. Kaotage oma sõnavarast “aga”!

Quora kasutaja Marsha Browne: Üks väga tark naine ütles mulle kord, et kui loobun ametialaselt sõnast “aga”, saavad minu ideed kolleegidelt suurema poolehoiu ning koostöö on sujuvam. Ta ütles, et inimestel on minust parem arusaam, kui loobun ainult sellest väikesest sõnast. “Aga” on eraldav ja isoleeriv, “ja” on kõikehõlmav ja paremini vastuvõetav.

2. Enne vingumist, peatu ja mõtle!

Quora kasutaja Steve Carnagua: Ära vingu! Arvan, et see mõte oli umbes nii: „Kas sa oled kunagi inimesi vingumas kuulnud ja mõelnud, et see on nüüd küll suurepärane vestlus!” Negatiivsus ei aita sind ega teisi.

3. Kui sa ei küsi, siis ei saa sa ka vastust

Quora kasutaja Joe Yasman: Kuulsin sellist fraasi oma professorilt, aga usun, et seda lausus algselt keegi tuntud inimene: “Kui sa ei küsi, on vastus nagunii “ei”.

4. Kaotatud aega ei saa kunagi tagasi

Quora kasutaja Karen Meyer: Minu kunagine mentor ütles mulle, et aeg on see üks asi, mida tagasi ei ole võimalik saada. Kui arvad, et see on väärtus, siis saad seda annetada, kulutada või isegi raisata. Mida iganes sellega teed, kui aeg möödub, on see läinud.

5. Suhtumine on olulisem kui anne

Quora kasutaja Vamsi Uppala: Mulle on ikka ja jälle öeldud, et positiivsus viib inimese kaugemale kui ta anne. Palju talente spordis, meelelahutuses, poliitikas, teaduses ja kunstis on kaotanud suurelt ainult oma ebakindla ja vale suhtumise tõttu. Õige suhtumine aitab probleeme lahendada, anne mitte.

6. Kvaliteet versus kvantiteet

Quora kasutaja Dennis Do: Kui sa kavatsed midagi teha, tee seda nii, et ei peaks uuesti tegema. Eriti kui tead, et oleksid saanud kõike õigesti teha ka esimesel korral. Isegi selle postituse kirjutamise ajal, teen ma kõik, mis suudan, et teksti oleks hea toimetada, seletada ning lugejale arusaadavaks muuta — tuleks vältida tagasiminekut ja vigade parandust.

7. Usaldusväärsus

Quora kasutaja Blake Alexander: Ole usaldusväärne inimene — pea lubadustest kinni!