Karulaugu tegevjuht Sirje Toomla pakkus välja võimaluse korraldada koostöös õpetajatega kooli sünnipäevapidustused. Noorte põhiülesanneteks oli mõelda õpilastele välja huvitavaid ja põnevaid tegevusi, et pidupäeva lõbusates toonides veeta. Kahe tunni vältel toimuvad segarühmades, kuhu kuuluvad õpilased 1.-6. klassini, aardejaht kooli territooriumil, plakatite ja kollažide valmistamine ning viktoriin.

Karulaugu koolis õpivad 1.-4. ning 6. klassi õpilased, keda on 16 klassi peale kokku üllatavalt 356. Selle õppehoone sünnipäeva tähistatakse esimest korda ja õpilasfirma liikmed on selle ürituse korraldamisvõimaluse eest väga tänulikud. Õpilasfirma direktor Lauri Randma sõnas: „Kindlasti on 356 noore õpilasega kooli sünnipäeva veetmine vastutusrikas ülesanne, kuid meil on suurepärane tiim ja abivalmid õpetajad ning toetajad, kes meil alati hea nõu ja jõuga abiks on. Värskete ettevõtjatena on kõige parem alustada oma kodukohast ja sellise ürituse korraldamine annab kindlasti palju vajalikke kogemusi juurde.“ Üritus valmib koostöös Sirje Toomlaga, Karulaugu tegevjuhiga.

Viimsi Keskkooli esimene õpilasfirma EventSells loodi 2013. aasta oktoobris kuue 11. klassi õpilaste poolt, kes soovivad kogemusi hankida ürituste korraldamise valdkonnas. Noorte plaanid on suured ning lootused kõrged. Firma tegevusel saab silma peal hoida Facebooki vahendusel ja nende enda kodulehel nimega EventSells.