Peale selle, et Stantoni ülipopulaarset projekti Humans of New York jälgib Facebookis üle 2,6 miljoni fänni, on mehel edukas blogi, mis on pandud ka kaante vahele ning millest on saanud bestseller. Amazon nimetas selle oktoobris kuu parimaks raamatuks.

Peale geniaalse ja inspireeriva idee erineb Facebooki leht Humans of New York tuhandetest teistest veebilehekülgedest. Seal surfates kohtab lugeja minimaalselt negatiivseid kommentaare, sest sõnavabadus ei kehti ja igaüks ei saa oma asjassepuutumatut arvamust avaldada. Autor on ise öelnud, et tegemist ei ole moeblogiga ja mitte kedagi ei huvita, kui lugeja arvates on kellegi seelik liiga lühike või püksid liiga kollased, seega võib oma arvamuse vabalt endale hoida. Vastasel juhul visatakse sind leheküljelt välja. Projekti mõte on üdini positiivne: näidata inimesi mitte täiuslike, vaid unikaalsetena. Seega ei ole kriitika teretulnud.

Stanton küsib kõikidelt oma portreeritavatelt samu küsimusi. Asja tuum ei ole hiilata rabavate küsimustega, vaid lasta inimestel rääkida enda kohta midagi sellist, mis näitaks meile võhivõõraste isiklikumat külge. See õnnestub suurepäraselt ja on lausa uskumatu, kui paljud inimesed sellega lahkesti kaasa lähevad.

Nii kohtad fotodel teiste seas 100-aastast daami, kes küsis oma mehe surivoodil viimaselt: "Moe, kuidas ma ilma sinuta edasi elan?" Ja mees vastas: "Võta see armastus, mida sa minu vastu tunned ja jaga seda sind ümbritseva maailmaga."

Selle erakordse daami ja tema muinasjutulise elulooga saad natukene lähemalt tutvuda SIIN, SIIN, SIIN ja SIIN!

Blogi asub SIIN ja Facebooki lehekülg SIIN! Valmistu nutuks ja naeruks — need võõrad inimesed poevad su südamesse oma mures ja rõõmus! Ning ära unusta, me kõik oleme erilised ja kordumatud!