Lugu sai avalikuks, kui tabloidi endine ajakirjanik tunnistas, et kuulas 2005. aastal lisaks paljude teiste staaride omadele salaja pealt Daniel Craigi kõnepostkasti ja kuulis muuhulgas ka Sienna Milleri telefoninumbrilt saadetud teadet, vahendab New York Daily News. "Hei, see olen mina. Ma ei saa praegu rääkida. Olen Grouchos (ööklubi) koos Jude'iga. Armastan sind!" sai kohus lindilt kuulda Milleri sõnu.

Tabloid lasi kuulujutu filmi "Layer Cake" võtetel lähedaseks saanud Craigi ja Milleri salasuhtest lendu juba toona, kuid seoses mahuka kohtuasjaga on seni vähetuntud suhteintsident nüüd taas ning detailsemalt päevavalgele toodud, sest üheks tunnistajaks on ka Jude Law.

Afäärile lisab vürtsi asjaolu, et samal ajal oli kõmuveergude kuumim teema Jude Law salasuhe tema laste hoidjaga. 2003. aastal kokku ja 2005. aastal skandaaliga lahku läinud Miller ja Law leidsid teineteist taas aastal 2009, mil neist uuesti kaheks aastaks paar sai.

Praeguseks on meesteõgija kuulsusega Miller (naine oli vahepeal avalikus suhtes abielumees Balthazar Getty'ga) pooleteiseaastase tütre Harlow ema ja suhtes lapse isa, muusik Tom Sturridge'iga.