1. Elu suur saladus on, et mingit saladust polegi. Mis iganes su eesmärk on, jõuad sa selleni, kui oled valmis kõvasti tööd tegema.

2. Minu filosoofia on, et sa mitte ainult ei ole ainuisikuliselt vastutav oma elu eest, vaid andes hetkel oma parima, teed sa kõik selleks, et järgmine hetk oleks võimalikult hea.

3. Suurim seiklus, mida on võimalik ette võtta, on elada oma unistuste elu.

4. Ükskõik, kui kõrgele võid tõusta, ühel hetkel sa komistad. Kui utsitad ennast pidevalt takka, kõrgemale ja kaugemale, siis ühel hetkel pead sa ka kukkuma. Ja kui see juhtub, tuleb meeles pidada, et läbikukkumist pole olemas. Eksimused on vaid elu viis meid uuele rajale juhtida. Ja kui sa oledki lõpuks omadega augus, siis tohib ennast natuke aega halvasti tunda. Luba endal leinata seda, mida arvad, et kaotasid. Aga siis anna endale aru, et igast veast tuleb õppida, sest iga kogemus - eriti eksimused - on olemas selleks, et sind õpetada ja juhtida olema järjest rohkem see, kes sa tegelikult oled.

5. Ole tänulik selle eest, mis sul olemas on ja sul on alati kõike järjest rohkem. Kui keskendud sellele, mida sul ei ole, pole sul kunagi midagi piisavalt.

6. Usun, et meil kõigil on oma unikaalne elukutsumus, mis on sama ainulaadne nagu sõrmejälg. Parim viis teada saamaks, mis see on, tuleb avastada, mida sa armastad ja siis leida viis, kuidas seda teistele pakkuda.

7. Kui unustad akut laadida, sureb see välja. Ja kui maratoni joostes ei peatu, et vett juua, siis ei pruugi kunagi finišisse jõudagi.

8. Elu on parem, kui seda jagada. Ja see on veelgi parem, kui oma lähedaste ringi suurendada.

9. Kui soovid saavutada edu, ei tohi edukus ise olla eesmärgiks. Võtmeks on mitte muretseda edu pärast, vaid töötada selle nimel ja viljad tulevad iseenesest.

10. Tee seda, mida arvad, et sa ei suuda. Kuku selles läbi! Proovi uuesti. Tee teine kord paremini. Need, kes kunagi ei komista, ei tõuse kunagi. See on sinu hetk, kasuta seda!

11. Üks keerulisemaid küsimusi elus on otsustada, milliseid sildu ületada ja milliseid põletada.

12. Paljud tahavad koos sinuga limusiinis sõita, kuid vähe on neid, kes tulevad sinuga bussi peale, kui limusiin katki läheb.

13. Maailma kõige tähtsam tõdemus on, et inimene suudab muuta oma tulevikku, muutes oma suhtumist.

Allikas: Perez Hilton