"Täna lõuna paiku pidas mind kinni "Reisijahi" saatejuht ja pakkus mulle reisi. Ma olin loomulikult nõus minema, aga siis hakati küsima erinevaid küsimusi. Kust mul oleks vaja läbi käia jne.

Selgus, et mul oli vaja käia läbi ainult ühest kohast ja üks kõne teha. Läbi oli vaja käia lähedal asuvas laost, kus oli minu paarimees, kellega oli vaja tööasjad korda saada, mis oleks ilmselgelt väga lihtne olnud.

Küsiti veel pere kohta, rääkisin nagu asjad on, et elan koos elukaaslasega, kes on koolis ja temale on vaja helistada ja öelda, et lähen nüüd ja olekski korras ka sellega olnud.

Selle peale öeldi mulle, et kahjuks nii lihtsalt ei saa nad mind saatesse võtta kuna inimestel on igav vaadata seda saadet kui inimene on 10 minuti pärast juba lennujaamas," on ta väga pettunud.

Palusime TV3-l juhtunut kommenteerida ja selgust majja tuua, millised siis ikkagi on osalejatele ette antud reeglid ja nõudmised.

"Antud saate puhul on tegu reality-saatega, mille esmärgiks on pakkuda televaatajatele pooletunnist meelelahutust mitte lihtsalt jagada tasuta reise."

"Nagu selliste saadete puhul ikka toimub enne saadet casting ehk osalejate valimine. Vaataja ootab saatelt seiklust ja draamat mitte spordiüritust, kus lihtsalt joostakse lennujaama. See, kellele tehakse tänaval pakkumine ning kellega hakatakse mängima, on saatetiimi otsustada. Jälgitakse, et tingimused mõlemale mängijale oleksid võrdsed," selgitab TV3 esindaja Publiku palvel ja selgitab: "Enne iga salvestust lepitakse need täpselt kokku. Näiteks lepitakse kokku mitu takistust peab osaleja läbima enne lennujaama jõudmist. Kahjuks see noormees ei vastanud kokkulepitud tingimustele. ning tema osalemisega oleks tehtud liiga teisele mängijale. Valides teda osalema oleks teine võistleja sattunud ebavõrdsesse olukorda."

Ehk siis lühidalt kokku võttes on tegu siiski ennekõike showga, mille osalejad esimesed ettejuhtuvad inimesed päris ei ole