Miss Raplamaa 20nda juubeliürituse 10 kandidaati saavad kolme ettevalmistuskuu jooksul käia erinevates ettevõtetes. Möödunud nädala algul käisid neiud Kehtna majandus- ja tehnoloogiakoolis, kus kolme eriala poisid panid tüdrukud proovile. Esimesena vastati IT-viktoriiniküsimustele. Näiteks küsiti tüdrukutelt, milline täht on klaviatuuril enim kasutusel ning õiget vastajat premeeriti kommiga. Samas valdkonnas pidid neiud ka kaablit valmistama. Kui see neil 100% ei õnnestunud, siis poisid viskasid nalja, et sellega Facebooki küll ei saa.

Teise erialana tutvustati neile ehitust, sealsed õpilased olid ettevalmistanud kaks kõrvuti võistlusrada. Tüdrukud pidid
aja peale trelliga kruvi puusse keerama, saagima ja tööriistakohvri kokku panema. Kiireimad said nokamütsid ja vastavalt kohale pliiatsi, mõõdulindi ja mälupulga. Viimasena võtsid tehnika eriala noormehed kandidaate vastu, nad pidid üles leidma auto aku ja varuratta ning said uhiuue Hollandi traktoriga proovisõitu teha. Tütarlastele täitsa meeldisid need poiste alad.

Reedel külastati pealinnas asuvat Sparta spordiklubi, kus turundusjuht ja personaaltreener Argo Ader tutvustas missidele spordirajatist. Argo näitas neidudele ka erinevate jõusaali seadmete kasutamise võimalusi.

Tütarlapsed käisid ka Zumba Expressi rühmatreeningus. Teise poole päevast veetsid neiud Männiku teel asuvas Militaarseikluses. Sealset külastust saab võrrelda lausa lavalaudadele astumisega, algul kardetakse, aga pärast ei taheta, et üritus läbi saaks. Tutvustuse ajal tüdrukud ikka muretsesid valu ja sinikate pärast, aga peale esimest neljaminutilist sõjamängu sooviti kiiresti relv laadida ja uuesti rajale suunduda. Ka täpsuslaskmine läks neil sealsete spetsialistide sõnul üllatavalt hästi-

Pühapäeval toimus missikandidaatidel fotopäev Eesti Fotos Jevgeni Fokini juhendamisel, pildistas Marin Sild, riided Halens ja jumestus Oriflame, kõhupai eest hoolitsesid Mamma tooted. Tulemused toob Noorte Hääl teieni juba õige pea!