Nüüd on põhjust Tarmole ametikõrgenduse puhul õnne soovida, sest temast sai Eesti suurima müügipinnaga rõivamüüja LPP Retail Estonia OÜ senise tegevjuhi Hendrik I. Passi asemik. Enne töötas Tarmo regionaaldirektorina. Üleüldiselt pakub firma tööd 164-le inimesele ning seda alates aastast 2002.

“Hendrik on viimase 12 aasta jooksul toonud Eestisse Reserved, Cropp, Mohito ja House kaubamärgid ning rajanud suurima müügipinnaga rõivaste jaeketi. Jätkame Hendriku laienemise suunda ja oma märkide tugevdamist Eestis,” lausus Tarmo Põiklik Delfi Ärilehele ning lisas juurde, et sel aastal on neil plaanis avada kümme kauplust ja suurendada müügipinda oma 26 kaupluses kokku 15 200 ruutmeetrini.

Käesoleva aasta mais avab Viru Keskuses uksed uue kontseptsiooniga Reserved. Juunikuusse on plaanitud Narva Astri kaubanduskeskuses kokku viie uue – Reserved, Cropp, Mohito, House ja Sinsay – poe avamised. Sügisel valmib Ülemiste kaubanduskeskuses viis rõivakauplust, mis hõlmab kokku 3112 ruutmeetrit kaubanduspinda.