Tahaksin väga luua oma disainifirma, kas siis Eestisse või mujale maailma. Tavalist tööpäeva kujutlen ette nii: jõuan tööle, kus kõik minu sõbralikud kaastöötajad rõõmsameelselt mind tervitavad. Võtan vastu mõne kliendi, kes tuleb uut riietust tellima. Aitan teistel kas siis kleitidele viimased viimistlused teha või alles mõned ideed uue kostüümi jaos kirja panna.

Vahel on mul sõbrannadega lõunapausid, siis oleks mõni uue kollektsiooni esitlus, klientide riietusproovid. Ma juba kujutan ette, kui kliendid tulevad oma asjadele järele ja kukuvad üllatusest pikali, nende tänutundest pakatav naeratus teeks iga töötaja päeva palju rõõmsamaks. Minu töötajad oleksid kindlasti kõige elurõõmsamad ja sõbralikumad inimesed maailmas! Alustades koristajast firma andekaima disainerini välja.

Ma ei taha olla see kuri ja õel ülemus, kes kogu aeg töötajate palkasid kärbib ja ise muud midagi ei tee kui kamandab. Sooviksin ise võimalikult paljudes projektides ja kavandites käe külge luua, kuna aitamine ning kavandite tegemine on minu kirg. Mida viisakamalt ülemus suhtub oma töötajatesse, seda töökamad nad ka on ja ei teki eriti ka sellist tunnet, et kellelgi neist on rohkem õigusi ja muud taolist.

Olen 99 protsenti kindel et see on just minu unistuste amet. Loomulikult võivad mõtted aja jooksul veel muutuda ning leian isegi mõne uue huvitava ala, mida õppida. Kuigi ma olen enam kui kindel, et seda ei juhtu. Praegu tuleb lihtsalt oodata ja loota, et suudan oma unistused täide viia.