Minu plaan oleks lõpetada põhikool, edasi minna keskkooli. Kui see lõpuks läbi saab, siis läheksin Kunstiakadeemiasse sisearhitektuuri ja mööblidisaini õppima. Isegi kui ma sinna kooli ei saa, on mul plaan sellega tegelda. Juba väikesest peale olen ma erinevaid diivaneid kokku pannud, käskinud vanematel asju ümber tõsta ja nii edasi.

Minu tavaline tööpäev oleks selline: ärkan hommikul üles umbes kella 8 ajal. Teen endale kohvi või teed ja mingeid võileibu. Teeksin end korda ja hakkaksin tööle minema. Ma loodan, et töö algab kas 9 või 8.30, sest mulle ei meeldi kell 6 ärgata. Eelistaksin tööle minna bussiga. Ma tean, et autoga on mugav, kuid linnas pole parkimiskohta ja loodust tuleb hoida. Autoga või taksoga sõidaksin siis, kui tuleb kuskile objektile minna. Suurem osa on see küll kontoritöö, kuid tuleb ka projekte kontrollida ja käia ehitusplatsil kohal. Kontoris tuleks olla joonestuslaua ja arvuti taga.

Tööpäeva pikkus oleneb sellest kas mõni tähtaeg on väga lähedal või mingi töö tuleb paari päeva jooksul ära anda. Kui koju jõuan ja aega on, teen midagi sportlikku, küpsetan ja koristan.

Mulle meeldiks luua inimestele meeldiv elu ja töökeskkond ning loominguga tegelda. Ideaalis sooviksin olla omal alal austatud ja tuntud. Loodan, et paljud, kellel on annet, kasutavad seda ja ei karda kontoritööd. Ma oleksin väga õnnelik, kui saaksin selle tööga tulevikus tegelda professionaalselt.

ESSEEKONKURSS: Mis on sinu unistuste amet? Auhinnaks piletid 30 Seconds To Mars kontserdile!