Publik tegi temaga intervjuu, et uurida, kuidas Leticiale meeldib ainsa naisena võistelda maailma parimate ekstreemsportlastega.

Sa oled ainus naisrulataja sellel võistlusel, kuidas tunne on?
Kahju, et Sessionil ei ole naiste alagruppi. Aga poistega on lõbus võistelda ja ma jõudsin edasi poolfinaali. Seega võib rahul olla.

Kas poistega on keerulisem võistelda kui tüdrukutega?
See on teistsugune, sest tüdrukutega on kindlasti lihtsam. Nad on üldjuhul kehvemad sõitjad kui poisid. Poisid sõidavad lihtsalt rohkem. Aga mul on väga hea meel siin olla ja hea meel, et mul lubati poistega võistelda. See on üliäge!

Nägime sind enne sõitmas – sa oled väga osav! Sul on oma stiil ja sa teed trikke väga julgelt, lausa meheliku julgusega.
Jah, ma olen selle saanud poistelt, sest ma õppisin rulatama poiste kambas. Ja seni rulatan peamiselt poistega, tüdrukutega üldse mitte. Seega on minu tehnika ka üsna mehelik.

Kuidas sa rulatamise juurde jõudsid?
Minu sõbrad rulatasid Brasiilias ja see oli loomulik, et hakkasin ka sellega tegelema. Mingil hetkel rulatasingi iga päev ja terved päevad. Ja siiani ei ole lõpetanud.

Kaua sa sellega tegelenud oled?
Kümme aastat ehk alustasin, kui olin üheksa või kümme aastat vana.

Millised on sinu suurimad saavutused siiani?
See, et ma olen tüdruk ja võistlen parimate meesrulatajatega võrdväärselt on juba suur saavutus. Väga äge on poistega võistelda ja olla seltskonnas ainuke naine.

Millised on su parimad trikid?
See on raske küsimus. Aga mulle meeldib teha backsneak'e ja kickflip'e nagu ma tänagi tegin.

Kuidas selle võistlusega tunne on – kas tulid võitma?
Ma ei usu, et mul on võimalus võita. Aga ma olen juba poolfinaalis, kuhu ma arvasin, et ma ei jõua, sest siin on palju poisse ja maailma tipptegijad. Ma olen väga rahul, et jõudsin poolfinaali ja ei suuda ära oodata, et saaksin homme edasi võistelda.

Kes on sinu arvates parim rulataja siin võistlusel?
Ma arvan, et Phil Zwijsen. See kutt, kes täna kvalifikatsioonis esimeseks tuli. Ma arvan, et tema võidab ka finaalis.

Kas tuled ka järgmisel aastal Simple Sessionile?
Jah, tahan kindlasti järgmisel aastal tagasi tulla.

Vaata, kuidas Leticia koos BMXiässa Drew Bezansoniga enne võistlusi värsket Simple Sessioni võistlusväljakut testis!