Esimese poolfinaali tulemusi uurides selgub, et võidupunkte ei pälvinud kumbki finaalduellilistest, vaid hoopis Lenna, kes kogus maksimumpunktid žüriilt. Tanja sai praktiliselt paar tuhat telefonihäält rohkem, kuid sai žürii hinnangu tõttu 2.koha. Ka SHCBB sai tuhande jagu rohkem hääli kui Lenna, kuid pidi leppima pronksmedaliga. Kõige viimasena pääses üle finaaliläve Wilhelm ning esimeseks õnnetuks väljajääjaks oli NimmerSchmidt. Kõige vähem punkte sai August Hunt, kelle žürii asetas eelviimaseks ning publik tagantpoolt kolmandaks.

Teise poolfinaali tulemustest selgub, et enim telefonihääli sai Sandra, kes kogus siiski tuhande võrra vähem hääli kui rahva lemmik Tanja ja žürii lemmik Lenna esimeses poolfinaalis. Žürii lemmik Traffic kogus samuti rohkem hääli kui Lenna. Kolmanda koha saavutanud Norman Salumäe sai aga vähem rahva hääli kui neljandaks jäänud Maiken. Viimasena pääses üle finaali läve Brigita Murutar, kes sai praktiliselt sama palju rahva hääli kui esimese koha omanik Sandra. Kõige vähem meeldis nii žüriile kui rahvale Sofia Rubina.

Finaalsaate esimeses voorus sai, oh ei mingit üllatust, SHCBB peaaegu tuhande võrra rohkem telefonihääli kui Tanja. Ning kuna nad said ka žüriilt rohkem punkte, oleks just nemad kõigi eelduste kohaselt pidanud Kopenhaagenisse sõitma. Kolmandaks jäänud Traffic sai pähe umbkaudu 5 tuhande häälega, mida on poole vähem kui Tanjal ja SHCBB'l. Finaalsaate viimaseks jäi Maiken, kes kogus laias laastus umbes paarisada häält enam kui paari nädala taguses poolfinaalis. Tihedas rebimises võitis 53% häälte enamusega Tanja!