Grete Klein kehastab uues sarjas 32-aastast Laurat, kes on ptoloogiline valetaja ning kes on terve elu unistanud staariks saada. Laura on endine miss ja talle meeldib end modellina tutvustada. Üürikorterit ta häbeneb samuti ning valetab, et elab Kakumäel.

"Appi, ma olen seal ikka täielik bitch," oli Grete esmamulje, kui saate esimese osa vaatamine lõppes. "Minul ainukesena puudub näitlemiskogemus, hoopis teistsugune oli end vaadata," lisas naine. 

Tegime juttu ka Kristel Aaslaidiga, kes sarjas mängib Mišat. Miša ehk Marika on tõupuhas ehitusmees. Ta on pärit Saaremaalt, viskab kildu, joob õlut, vaatab telekat, sõidab tsikliga ja totaalselt vihkab naistekarja. Kui sarnased on Kristel ja Miša? 

"Meil on sarnast päris palju ja mitte midagi. Ma pole kodus kõige korralikum, nõud ikka paar päeva vedelevad," rääkis Kristel, kes ütles, et plaanib lohakust muuta. 

Kellest võtab Kristel eeskuju karakteri mängimisel ning kas Grete Klein vahetab laulmise ja ilmateadetelugemise näitlemise vastu, saad teada videost!