Paar päeva tagasi hakkasid levima kuuldused, et keegi noor muusik väidab end olevat Jacksoni poeg ning omavat isegi DNA-tõendit, mis kinnitab isaduse paikapidavust, vahendab TMZ.

Isadustesti tulemuste kohta lubati korraldada pressikonverents ning seda neljapäeval ka tehti. Kogu asja eestvedajaks oli ettevõtte nimega FilmOn.com multimiljonärist omanik Alki David, kes oli kunagi väidetavalt oksjonilt ostnud Jacksoni hambavormi ning saanud sellelt kätte DNA proovi, mille ta saatis koos Howardi DNA-prooviga enda sõnul Iirimaale võrdlemiseks. Tulemus olla tõestanud Jacksoni isadust 99,99%.

Testist saadeti ajakirjandusele ka koopia, mille aga TMZ koheselt maha kandis, sest internet olevat samasuguseid võltstõendeid täis.

Pojakandidaat ise ei ole enda sõnul kunagi ennast Jacksoni pojaks pidanud ega soovi isadustestiga hakata raha teenima, nagu võib teda ka TMZle saadetus avalduses kuulda ütlemas:

Siiski pole B. Howardina tegutsev artist Jacksoni suhtes päris suvaline tegelane, sest tema ema, kuulus gospelilaulja Miki Howard oli popikuninga tuttav. Põnevaks teeb kogu loo veel ka fakt, et naist kutsuti omal ajal hüüdnimega Billy - umbes samal ajal, mil Jacksonil ilmus singel "Billie jean", mille põhisõnumiks on "Billie Jean ei ole mu armuke" ja "Tema laps pole minu poeg".

Väga segane lugu!

On poeg või mitte, igal juhul on mees saanud paari viimase ööpäeva jooksul kõvasti kuulsamaks ning paistab, et noor artist on juba ammu võtnud plaani "oma isa" jälgedes käia, kopeerides tema laualuhäält, tantsuliigutusi ning lugude ja videote temaatikat.

Vaata ise: