Kellaaeg on ju tegelikult väljamõeldis. See ei ole asi, mis reaalselt eksisteerib, kuid see on siiski kokku lepitud ning terve maailm elab selle järgi. Muidugi on kellaaeg oluline, sest see aitab meil teistega suhelda, asju planeerida ning oma elu teatud mõttes lihtsamalt elada. Samas pole ükski asi täiuslik.

Siit ka idee eksperimendiks, mille kasvõi ise läbi viia võid: leia nädalavahetusel üks päev, mida sa ette ei plaani. Ära lepi sel päeval ühtegi kohtumist kokku. Lihtsalt oled ja elad. Lihtsalt käid tänaval ringi, teed hommikusörki ning ajad tuttavate-sõpradega juttu. Ürita vältida olukordi, kus võid kellaaja teada saada. Muidugi võid sa kuskilt ühe kõrvaga kellaaega kuulda, kuid unusta see kiirelt. 

Poodi mine hämaras, siis on kindel, et see veel lahti on. Lisaks kellale võid päevaks loobuda ka arvutist ja telerist, et kellaga seotud pinget veelgi enam vältida. Usu mind, see väike muutus muudab päeva tohutult. Võib ka juhtuda, et hakkad kellaaja- ja elektroonikavabu päevi tihemini korraldama.

Kui sa elad suures linnas ning su põhiliseks liiklemisvahendiks on ühistransport, siis lihtsalt mine peatusesse ja oota, millal õige buss tuleb. Võib-olla läheb 10 minutit aega, kuid see aeg pole ju väga hull, ilmad on ju soojad! 

Me elame iga päev aina kiirenevat elu, kus tuleb täitsa ülesandeid kindlaks ajaks ning kõik absoluutselt kõik seotud nende 12 numbriga, mis meie elu mõjutavad. See mõjutamine algab juba hommikul. Pidev kellavaatamine, stress ja pinge, kuidas seda kõike teha. Üks päev sellest jamast puhkamiseks on täielik nauding ja toob värskust su ellu! Proovi seda juba homme!