Arvatakse, et suhtes olles vaadatakse neile viltu, kui nad oma kaaslasele teatavad, et nad ei olegi veel seksinud. Tänapäeva ühiskond on tekitanud arvamuse sellest, et kogemused on väga olulised ning kui sul neid ei ole, ei vaata sind keegi, sest süütutega pole lihtsalt midagi teha.

Tulemuseks on see, et kaotatakse süütus suvalisele tundmatule inimesele peol või jõutakse magamistuppa lihtsalt esimese ettejuhtuvaga. Jah, loomulikult kahetsetakse seda enamasti kaua, kuid alguses ju tagajärgedele ei mõelda. Mina arvan, et süütuse peab andma kellelegi erilisele - vähemalt tol hetkel erilisena tunduvale inimesele. Võtku selle inimese leidmine kasvõi aega 30-aastaseks saamiseni, kuid vähemalt läheb süütus siis õigele inimesele.

Võiksin ükskõik kellele öelda, et "Sa võid ju arvata, et sind ei taheta, kui sa süütu oled, kuid tegelikkus on hoopis midagi muud." Tegelikult just vaadataksegi rohkem neid, kes on süütud või kelle partnerite arvu saab ühe käe sõrmedel üles lugeda.

Süütusest on saanud noorte seas justkui uus kuum teema, millest aina räägitakse. Küll küsitakse, millal sa süütuse kaotasid ning itsitakse siis pihku, kui saadakse teada, et see juhtus "alles" 18-aastaselt.

Vanasti oli imelik, kui alla 18-aastane polnud süütu, kui nüüd on sul midagi viga kui sa oled 18 ja endiselt süütu. Varsti peetakse vist juba seda imelikuks, kui sa 10-aastaselt veel suudelnud pole ning 14-aastaselt süütu oled. 

Olen aastastega avastanud, et poiste seas on tavaline nähtus see, kui süütus läheb 14-aastaselt. Tüdrukutel on selleks vanuseks tavaliselt 15-16. Muidugi on ka erandeid.

Peetakse kergelt imelikeks ka neid, kes on vahekorras olnud vähema kui 3 inimesega. Arvatakse, et neil pole piisavalt kogemusi või on nad "mõttetult piprad", kellega pole mõtet aega raisata. Aga kui saadakse paar aastat vanemaks, siis hakatakse just neid neiusid ja noormehi hindama ja vaatama, kes end n-ö kohe kätte ei anna ning on maganud väga vähestega. Kuni 18-aastaseni aga ei viitsita üldiselt eriti vaeva näha ning käiakse pidudel ja tutvustakse suhtlusportaalides potentsiaalsete partneritega, et võimalikult kiiresti ja lihtsalt "tahetav kätte saada". 

Seda kõike mõeldes, kuuldes ja vaadates tekib üks küsimus, et mis toimub ja kuhu me niimoodi jõuame? Ise ma pole teab mis 50-aastane vanatädi, vaid täiesti alaelaline tavaline noor neiu. Ma lihtsalt ei mõista neid üheöösuhteid ja pidudel tutvutud suvaliste inimeste voodisse meelitamist... Kõik see on lihtsalt selleks, et olla lahedam ja tõsta oma ego? Kõik on selleks, et öelda "ma saan kätte kõik, keda tahan?" Sellel pole ju mõtet.