Sandra Sillamaa Trad.Attack! koosseis on inspireeritud oma aja superstaaridest, Eesti rahvalaulikutest ja pillimeestest, keda on muusika saatnud tööl, kodus ja pidudel. Ansambel on kõik need pärlid välja otsinud ning seostanud oma repertuaariga. Heli- ja videosalvestustele Eesti Kirjandusmuuseumi ja Eesti Rahvaluule arhiividest on antud uus elu, kas võetud lavale kaasa või monteeritud oma videotesse.

Hiljuti ajakirjale Muusika antud intervjuus leiab Inglismaal tuuritanud Sandra Sillamaa, et pärimusmuusika ning Eestis palavalt armastatud torupill väärivad laiemat tähelepanu. See võib olla üks põhjustest miks ansambel on otsustanud järgmise kümne aasta jooksul mängida kõikides maailma riikides.

Tallinn Music Weeki raames astub Sandra Sillamaa Trad. Attack! üles 29. märtsil kell 22:30 NO99 teatris. Samuti City Stage kontserdil 28. märtsil kell 18:00 Tallinnas NAiiVis.

Vaata, kuidas Sandra Sillamaa Trad. Attack valmistub TMW-ks:

Kuula-vaata bändi lugu ja videot "Kooreke", mis on kokku pandud Eesti Kirjandusmuuseumi ja Eesti Rahvaluule arhiivi materjalidest: