Terava huumoritule alla võtab Maire eelkõige iseennast, kuid ei saa mööda nii mõnestki kolleegist ega Eesti elust ja inimestest. Teksti autoriteks on Maire Aunaste ning Rein Pakk.

"Maire Aunaste on erakordne persoon, kes on elanud kirevat ja sündmusterohket elu, millest mõned inimesed ei oska isegi unistada. Samas on Maire elu olnud täis ootamatusi ja olukordi, mida paljud näevad oma halvimates unenägudes. See kõik on seni olnud suurepäraseks aineseks kolme elulooraamatu kirjutamiseks ning huvitavateks mõtteavaldusteks mitmetes telesaadetes ning paljudes kolumnites," teatas Monoteatri juht Karl Kermes.

““Paar aastat järgemööda ma muudkui küsisin, et "mida teie arvate?" Umbes nii, nagu mul endal poleks olnud üldse mingit arvamust… Õnneks olen ma nüüd nii vana, et võin ise küsida ja ise vastata ja mul on täiesti ükskõik, mida teised arvavad! Ja sinna lavale ei lähe ma ka otsima mingit surematust, vaid lähen seetõttu, et see on üks asi, mida ma olen tahtnud juba ammu teha ja tundub, et nüüd on õige aeg. Surematuks saaks ma seal ilmselt ainult siis, kui ma ka tegelikult sinna lavale ära sureks,” rääkis telediiva Maire Aunaste oma etendusest.

Märtsi lõpus Võrust algav ning 1. mail Jõhvis lõppev Maire Aunaste Live Comedy Show turnee jõuab naljakuu aprilli jooksul lavale 19 Eesti linnas. Turnee on ühekordne ja eksklusiivne Monoteatri ettevõtmine, mille etendused toimuvad:

31. märtsil Võrus
1. aprillil Türil
3. aprillil Haljalas
4. aprillil Jõgeval
5. aprillil Kuressaares
9. aprillil Põltsamaal
10. aprillil Põlvas
11. aprillil Märjamaal
15. aprillil Pärnus
16. aprillil Viljandis
17. aprillil Tartus
19. aprillil Arukülas
20. aprillil Tallinnas
23. aprillil Kosel
26. aprillil Keilas
28. aprillil Raplas
29. aprillil Valgas
30. aprillil Paides
1. mail Jõhvis

Piletid on saadaval kõikides mügipunktides üle Eesti ning etenduste toimumiskohtades.