Ühest Kairo vanast teatrist toodud sajad istmed on hüljatuna seisnud juba enam kui kümme aastat, vahendab The Daily Mail. Kino rajas üks rikas prantslane, kelle arust oli koht ühe veidra kino jaoks ideaalne. Suurejoonelise välikino tegevus aga ei jõudnud õieti alatagi, kui see juba lõppes, sest avaseansi ajal tekkis elektrikatkestus, mida seostatatkse ka võimudega, kes polnud prantslase plaanidest just vaimustuses.

"Egiptus on alati olnud paras politseiriik. Siinais on tegelikult keelatud väljaspool organiseeritud ekskursiooni kõrbesse minna. Tuurid aga viivad ühtedesse ja samadesse kohtadesse. See kino aga jääb ühest peamisest teest vaid kolme kilomeetri kaugusele," kommenteeris Kikkas The Daily Mailile.

"Ma arvan, et enamik kohalikke teab sellest kohast, aga kuna prantslase, võimude ja beduiinide vahel oli eriarvamusi, siis sel teemal eriti ei räägita," lisas ta. "Avaõhtul läks lugude järgi kõik "kogemata" valesti ehk generaatorit saboteeriti ning Maailmalõpu Kinos ei nähtudki ühtegi filmi," pajatas Kikkas.

"Nonii, minu 15 minutit feimi on nüüd siis lõpuks käes. Hakkasin arvutama oma selle nädala auditooriumi suurust ja see peaks tänaseks olema kuskil 50 000 000 inimese kandis. Kui hiinlased ka avaldama hakkavad, siis viskab vast 100 miljonit täis. Ma loodan, et nad kõik avastavad, et mul on paremaid pilte ka," kirjutas Kikkas Facebookis artikli linki jagades.