See, et su sõber puudub juba kaks nädalat koolist, ei tähenda seda, et sinagi võid nädala puududa, kuna pole ju hullu, su sõbral on veel rohkem kahtesid.

Me peaksime lõpetama teiste järgimise ning alustama elu enda normide ja piiride järgi. Tuleks unustada enamik ühiskonna poolt ideaalseks loodud normid - selline peab olema hea meik, kui sa selle firma riideid ei kanna, siis oled imelik ning kindlasti tuleb keskharidus kätte saada. Aga võib-olla sul on üldse nii hea loomulik ilu, et sul pole meiki vaja? Aga ühiskond on ju tekitanud sinus tunde, et ilus inimene on vaid ohtra meigiga. Nii sa hakkadki siis meikima. Keskharidusest rääkides, siis äkki su vanematel on mingi hull I-firma ning sul oleks võimalik sinna kohe abiliseks saada, hästi teenida. Milleks siis kolm aastat veel pinki nühkida, kui see pole su tõeline kutse ja soov?! 

Ega ilma asjata räägita, et tuleb teistest eristuda ning olla päris sina ise, kes ei ahvi teisi ning teeb kõike täiesti omamoodi. Toon eelmisest nädalast ühe näite, mis sündis minu enda klassis. Nimelt jagas õpetaja paari peale A4-lehe ning palus selle pooleks teha. Pinginaaber aga ütles: "Miks ma pean seda nii pooleks tegema, teeks teisiti?" Ja ta tegigi seda. Alguses tundus see imelik, kuid siis mõtlesin, et ta julges eristuda ning teha oma kergelt hullumeelne idee reaalsuseks. Mitte keegi teine ei teinud nii. Klassis oleks neid näiteid veel, kuid neist jääkski rääkima. 

Ühesõnaga tuleb leida igas asjas see enda nišš. Mitte keegi ei saa seda kopeerida, järgi teha, sest see on ainult sinule omane ning teiste jaoks oleks selle järgi tegemine imelik või isegi võimatu. Sa pead kõike tegema täiega, enda reeglite ja mõtete järgi ning sa näed, kuidas imed hakkavad juhtuma.

Mu enda üks näidetest on selline: toimus nullpunkti casting ning seal oli vaja teha enesetutvus, selline tüüpiline: "Ma olen Lauriina, elan seal ja seal ning tegelen sellega ja tollega." Aga mul tuli idee teha sellest laul ning esitada seda kitarri saatel. Oi, kui paljud vaatasid mind pilguga "ega sa superstaari castingule ei tulnud". Aga tulemus oli see, et mulle kirjutas ajakirjanik, kes tahtis mu laulu sõnu saada ning järgmisel päeval olin ma ajalehes, koos pildi ja oma lauluga. Seega, tuleb teha oma kõige hullumeelsemad ja võib-olla ka imelikud ideed teoks, sest nii oled sa sina ise ning elad oma elu täiega. Sa võid kindel olla, et mitte keegi teine ei tule laulma, kui on vaja teha enesetutvustus lihtsalt jutustades. Absoluutselt igal pool saab silma paista, teha midagi teistest erinevalt ning olla see, kes sa tegelikult oma sisemuses oled - see hull, see unistaja ja suurte ideedega inimene.