TMW Pop-up restoranist, mis avab uksed neljaks päevaks, 26. – 29. märtsil, saab tänavuse festivali peakontor ja kohtumispaik. Hubases festivalivärvidest inspireeritud söögikohas valmistab parimast kodumaisest toorainest värskeid ja maitsvaid sööke Ants Uustalu, kelle kokakunsti saavad hea toidu sõbrad iganädalaselt nautida 63 km Tallinnast Raplamaal Ööbiku Gastronoomiatalus. Restorani sisekujunduse loob Tallinn Music Weekiga varemgi koostööd teinud sisekujundaja Ott Kangur.

Ants Uustalu sõnul on TMW pop-up restoran ideaalne kohtumispaik, kus sõbrad kontsertide vahepeal taas üles leida, veini juua ja midagi maitsvat süüa. “Meie menüü on lihtne, hea ja mõnus. Hoolitseme ka selle eest, et festivalikülalised hilistel õhtutundidel maitsvat värsket toitu saaksid,” lisab Uustalu. Pop-up restoran on avatud kolmapäevast laupäevani 12:00 – 01:00 ja süüa saab öötundideni. Igal õhtul kell 18:00 on pop-upis happy hour, mil pudel veini on poole hinnaga, toimuvad kontserdid ja vestlused.

POP-UP RESTORANI AJAKAVA
Kolmapäeval 26.03
13.00 TMW avamine
18.00 & 20.00 „TMW jutud“ vestlussari

Neljapäeval, 27.03
18.00 Pää Kii (FIN)

Reedel, 28.03
16.30 Get Your Gun (DK) plaadiesitlus
18.00 Ballet School (GER)

Laupäeval, 29.03
18.00 Three Leg Dog

“TMW maitsed” restoranifestivali programmis on lisaks pop-up restoranile 16 armastatud söögikohta, mille hulgas valikuid igale maitsele ja meeleolule – legendaarsest hea toidu institutsioonist Gloria uue mõnusa Kalamaja restoranini Diip, eksootilisematest paikadest ka Hiina teemaja- ja restoran Cha Dao. TMWi külaliste koduks 2009 aastast olnud Nordic Hotel Forumi restoranis Monaco lõunatavad festivali väliskülalised, õhtuks on Monaco uus a la carte menüü aga avatud kõigile huvilistele. Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks maitsev ja värske toit.

Restoranide puhul on tänavu luubi all iga restorani olulisim väärtus ja hing – peakokk, kes paneb festivali ajaks kokku oma lemmiktoorainetest koosneva TMW erimenüü. TMW veebilehel www.tmw.ee/food saate tutvuda eripakkumiste ja soodustustega ning lugeda ka peakokkade lühiintervjuusid nende toidufilosoofiast ja muusikaeelistustest.

“TMW maitsed” restoranifestivali programmis on:

TMW pop-up restoran, peakokk Ants Uustalu (Disaini- ja arhitektuurigaleriis Pärnu mnt 6, kaupluse Laste Maailm kõrval) / Cha Dao, peakokk Zhiqiang Jiang (Suur-Patarei 2) / Cru, peakokk Dmitri Haljukov (Viru 8) / Diip, peakokk Toomas Lääts (Soo 1/6) / F-hoone, peakokk Andrei Soloha (Telliskivi 60a) / Gloria, Dimitri Demjanov (Müürivahe 2) / Hetk, peakokk Jevgeni Jermoškin (Roseni 9) / Kaerajaan, peakokk Jaak Hiibus (Raekoja plats 17) / Kohvik Sesoon, peakokk Maia Smõslova (Niine 11) / Baar Bistroo Kukeke, peakokk Helen Andema (Telliskivi 57) / Leib Resto ja Aed, peakokk Janno Lepik (Uus 31) / Monaco, peakokk Oleg Alasi (Nordic Hotel Forum, Viru Väljak 3) / NEH, peakokk Yves Lelay (Lootsi 4) / NO99, peakokk Riho Heinmets (Sakala 3) / SfääR, peakokk Heldur Hillak (Mere pst 6e) / Till & Kummel, peakokk Jürgen Lip (Nunne 7) / Von Krahli Aed, peakokk Juhan Heinsalu (Rataskaevu 8)

Restoranide eripakkumised kehtivad 26 .- 30. märtsini, festivalipassi omanikele kehtivad soodustused. Tutvu lähemalt tmw.ee/food.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena