Eesti bändidest teevad etteaste pungi igiliikur J.M.K.E., üliharva esinev indie-legend Röövel Ööbik ning loomepuhkuselt korraks tagasi põikav sünkja roki kollektiiv Kosmikud koos Soome rokipoeedi Kauko Röyhkäga. Neljapäeval, 27. märtsil Von Krahli teatris ja baaris toimuv kontsert on ühtlasi ka TMW avapidu.

1989. aastal (toona nime all Stupido Twins) roki- ja Eesti-entusiasti Joose Berglundi poolt asutatud plaadifirmast on tänaseks välja kasvanud ka muusikaagentuur Stupido Booking, Stupido-nimeline plaadipood Helsingi kesklinnas ja samanimeline muusikakirjastus.

Leibli esimeseks väljalaskeks sai punkbändi J.M.K.E. "Tere perestroika" vinüülsingel, mis viis J.M.K.E. esimese Nõukogude Eesti bändina välisriigi edetabelisse. 1989. aastal ilmus ka Stupido esimene kauamängiv – J.M.K.E. album "Külmale maale”. Samal aastal üllitas Stupido veel noore ja põneva Eesti indibändi Röövel Ööbiku EP “History Of The U.S.S.R.” ning Mihkel Raua ja Hendrik Sal-Salleri toonase bändi Babach seitsmetollise singli “Russkaya Vodka”. Hiljem on tehtud koostööd muuhulgas ansambliga Kosmikud (album “Öö ei lase magada”, kogumik "Puhas muld") ning siinse plaadifirmaga Seksound, mille albumeid Stupido Soomes levitab.

27. märtsi sünnipäevapeol astuvad lisaks J.M.K.E-le, Röövel Ööbikule, Kosmikutele ja Kauko Röyhkäle üles ka Stupido Recordsi aktuaalseimad artistid – raju punk’n’rolli kahur Pää Kii, kelle 2013 aastal ilmunud albumi nimetasid Soome parimaks mitmed muusikakriitikud, psühhonautide ekipaaž Hypnomen ja ska-punk bande The Valkyrians.

Juba sel nädalavahetusel, 21. märtsil tähistatakse Stupido Recordsi 25. sünnipäeva ka Helsingis, Soome olulisemas roki-klubis Tavastia, kus teiste seas astub üles ka Röövel Ööbik.

Pää Kiid saab näha ka linnalaval TMW pop-up restoranis Disaini- ja arhitektuurigaleriis neljapäeval, 27. märtsil kl 18.00. Linnalava programmi kontserdid on tasuta.