L’Wren Scott kasvas üles Luann Bambrough nime all ühes Utah osariigi väikelinnas mormoonide peres, kuhu ta beebina adopteeriti. Scotti vanemad Ivan ja Lula surid vastavalt 2002 ja 2008.

Vaid 12-aastane mustapäine ja portselanikarva nahaga Luann paistis juba teismelisena teiste tüdrukute seas silma nii oma ilu kui ka kasvu poolest (naine oli 190 cm pikkune). Glamuuri ja vanaaegseid kleite armastav 17-aastane neid jäi silma ühele fotograafile, kes soovitas tal modellina tegutsema asuda. New Yorki ei soovitanud fotograaf siiski minna, sest neiu tüpaaž polevat sealse moemaastiku jaoks. Nii ostis Scott endale üheotsapileti Pariisi, kus ta oma uskumatult pikkade jalgadega endale kiiresti modellina teed sillutas, asudes tööle Chaneli ja Thierry Mugleri jaoks.

Ligi kümme aastat Pariisi-elu ja üks luhtunud abielu seljataga, naasis end moemekas L’Wren Scottiks ümber nimetanud modell 1994. aastal Los Angelesi, kus ta asus tööle staaride stilistina. Veel üks kolmeaastane luhtunud abielu läbi, oli Scott aastast 1996 vallaline. 2001. aastal sai ta kokku Mick Jaggeriga, kellega oli paar kuni surmani. Hoolimata pikast kooselust rokkariga, armastas Scott aga hoopis klassikalist muusikat, bluusi ja souli.