Kardetakse seda, et kooli ei lõpetata ning ka seda, et äri alustamisega ei kaasne edu. Nende hirmude pärast jäetakse väga paljud asjad tegemata ning hiljem kahetsetakse, et isegi ei proovitud. Aga elu on liiga lühike, et karta ja jätta tegemata asju, mida tõeliselt teha tahetakse. Kas sa ei arva nii?

Ei ole võimalik saavutada koguaeg edu. Pole võimalik rääkida koguaeg oma edulugudest ning sattuda kohe oma eluarmastuse otsa. Ei, tuleb kogeda murtud südant, käia peaaegu, et põhjas ning kogeda hetki, kus tundub, et kogu maailm on kokku varisenud ning kõik on täiesti mõttetu... Meil tuleb kogeda kurbust, et tunda rõõmu ning ebaõnnestuda kogu täiega, et siis olla edukas ning tunda uhkust enda tegude üle. 

Öeldakse, et kuidas sa tead, mis on armastus kui pole tundnud üksindust? Kuidas sa tead, mis on õnn kui pole kogenud kurbust? Ja samamoodi tahaksin ma küsida, et kuidas sa tead, mis on õnnestumine kui sa pole kogenud täielikku ebaõnnestumist? Kui sa pole tundnud, kuidas su lootused purunevad ning mitte miski ei kulge nii nagu planeerisid...

Ebaõnnestumiste üle saab teatud mõttes tunda isegi rohkem rõõmu kui õnnestumiste üle. Jah, see lause kõlab hullumeelselt, ma tean. Aga tegelikult peaksime igale ebaõnnestumisele ütlema aitäh, sest ta on andnud meile väga väärtusliku uue kogemuse ning õpetas meile midagi uut. Me poleks saanud seda teada, kui me poleks lasknud sellel juhtuda. Kui me olekesime püüdnud vältida seda halba emotsiooni, mida läbikukkumine meis tekitas, siis oleksime jäänud millestki väga olulisest ilma. 

Inimeste suur hirm on raha kaotamise ees. Näiteks, kui sul on suur summa ning avastad, et see hakkab päris kiiresti ära minema, siis sa hakkad kartma, et äkki sul ei olegi varsti midagi ning sa ei saa rahaliselt hakkama. Tead mis juhtub? Sa tead ju ise ka. Raha hakkabki kaduma ning varsti sul polegi enam midagi alles... Võib-olla mõned sendid on veel, millest sa paar eurot kokku loed. 

Seega, ei tohi karta. Vabalt laristada samuti ei tohi, kuid ei tohi keskenduda sellele, et raha läheb ära, sest siis see lähebki. Keskendu parem sellele, et varsti tuleb suur summa su ellu ning sul on veel rohkem raha kui praegu. Usu endasse ja sellesse, et sa suudad sellest summast teha veel suurema summa ning sellest omakorda veel suurema. Ja kui sa siis ka ebaõnnestud, kaotad kõik, siis ära karda. Ütle vaikselt elule aitäh, sest taas on sul kogemus juures. Nüüd sa tead, kuidas rahaga ümber käia ning kuidas näiteks paremini koguda. Sul on kogemus - mitte miski pole halvasti. 

Loo moraal on selles, et tuleb keskenduda sellele, kuidas õnnestuda mitte võimalikule ebaõnnestumisele. Kui ebaõnnestumine siiski su ellu tuleb, siis võta ta kahel käel vastu ning ütle talle aitäh väärtusliku kogemuse eest.