Sellised pered näivad pealt vaadates väga õnnelikud. Kindlasti nad seda ka on, sest saavad kõike endale lubada - luksusesemed, reisid ja viimase peal tehnika. Kõik on tore ja ilus, kuid ma olen jäänud mõtleme nende rikaste perede laste peale... Mis neist tulevikus saab? Ise olen nii noor, et pole veel oma silmaga pealt seda näinud, kuid ma olen kuulnud lugusid ja mõtisklenud oma ette, et küllap neist saavad küllaltki vaesed inimesed, kes orjavad 9-17 tööl ning mõtlevad, kuidas palgaga toime tulla ja pere elanuks saaks. Ega ema-isa sind kogu elu ei aita.

Miks ma arvan, et rikaste perede lastest saavad vaesed? Seepärast, et neil on juba väiksest peale kõik olemas olnud - nad on elanud külluslikku elu. Neil on kõige uhkemad telefonid ja riided. Neil on uhke sülearvuti ja ilus tuba, kus kõik vajalik olemas.

Neil tarvitseb vaid emale kergelt vihjata, et raha oleks vaja ja see on olemas. Lisaks saavad nad palju reisida ning üleüldse kõike, mida hing ihkab. Nad on samuti õnnelikud nagu nende vanemad, sest nemad ei pea poodi minema ja proovima viie euroga toime tulla. Rikaste vanemate lapsed lähevad poodi, laovad kõik meeldiva korvi ning panevad kaardi kaardilugejasse ning neid isegi ei huvita, mis arve läks. Kõik tuleb lihtsalt nende ellu ning saavad kõike , mida tahavad. Mida aga selline harjumus ja mõtteviis tulevikus ta nende rikaste lastega teeb? Väga palju kurja. 

Need lapsed ei ole pidanud muretsema sellepärast, kuidas endale ise telefon osta. Nad ei ole pidanud mõtlema, kuhu tööle minna, et endale taskuraha teenida. Tõenäoliselt pole neil isegi mõttesse tulnud see, kuidas saaks endale seda või toda lubada, sest vanemad taovad kõik kinni - kinod, poodlemised ja telefonid. Tean isiklikult ka selliseid peresid, kus laste pärast minnakse teise riiki kontserdile, kuna seal esineb lapse lemmik staar. Ühesõnaga tehakse kõik selleks, et laps oleks õnnelik. 

Olen üsna kindel, et sellistest peredest on tulnud ka need naised, kes tahavad mehe kulul elavad. Nende jaoks on oluline mehe rahakoti paksus ja see summa, mis tal kuus sisse voolab. Kui sellest summast naisele ei jagu, siis võetakse järgmine silmapiirile.

Aga need neiud, kes on tulnud vähe vaesematest peredest, vaatavad mehe sisemust ja seda, milline ta üleüldiselt on. Raha ei ole nende jaoks oluline, kuid nad eeldavad, et mees võiks siiski ise ka midagi teha ja teenida, mitte naine ei peaks olema ainus, kes pere majandusliku poole pealt hoolt kannab. 

Olen kindel, et kui saaks uurida nende edukate ja maailma rikkamate inimeste minevikku, siis tuleks välja, et nemad on tulnud vaesematest peredest. Nüüd on nad edukad, kuna nad on õppinud ise mõtlema ja hakkama saama. Mõned neist on pidanud peaaegu kõik endale ise soetama.

Nad on pidanud leidma võimalusi, kuidas seda ja teist endale lubada. Neil ei ole tulnud mitte miski kergelt, kuid nüüd saavad nad tänu oma tekkinud mõttemaailmale elada kergemalt kui need, kelle lapsepõlv on olnud roosiline ja lihtne.