Täna otsib “Tohter Olaf” vastust igipõlisele sugudevaelisele küsimusele: miks naised ja mehed tülitsevad? Vastus peitub uskumatul kombel meie ajudes, mis erinevatel sugupooltel on erinevad ja seega võib tülitsemine saada meie suhetele saatuslikuks. Kui mehed tahavad tülitsedes jõuda kiiresti asja tuumani ja seejärel asi lõpetada ning edasi minna, siis naised tahavad seda pikalt lahata, mis omakorda tekitab sadu väikeseid lahkhelisid. Saade annab neli soovitust, mis võib nii mõnegi suhte päästa.

“Tohter Olaf” toob vaatajani ka traagilised lood naistest, kellega on pärast antibeebipillide tarvitamist hakanud juhtuma uskumatud ja hirmsad lood. Kas naise vanus peaks mõjutama, milliseid rasestumisvastaseid vahendeid kasutada? Millised naised peaksid hoiduma hormonalsetest rasestumisvastastest vahenditest? Neile ja paljudele teistele taolistele küsimustele vastab Eesti Seksuaaltervise Liidu juhatuse liige Marie Abel.

Enamus inimesi on oma elus tundnud põletavat valu rinnaku juures ja kibedat maitset suus – need on kõrvetised. Kas tegemist on ebamugava paratamatusega või tõsise tervist kahjustava ohumärgiga, mille eiramine võib lõppeda halvimaga?

Põnev ja hariv “Tohter Olaf” on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast “Naabriplikat”.