Kuidas on võimalik kahekesi kõik need instrumendid ära hallata, mida nad oma ääretult heliderikkas muusikas kasutavad? "Loop'ime paljusid asju, seepärast tundubki kike palju, ehkki meid on vaid kaks," selgitasid nad.

Lisaks paljudele instrumentidele on bändi iseloomulikuks muusika osaks vanade infofilmide heli kasutamine, millest tuleneb ka kollektiivi nimi Public Service Broadcasting. Tuntus tuli poistele kahe aasta eest, mil neid hakati raadios mängima. "Areng oli alguses aeglane, 7-8 etteastet aastas," rääkisid nad.

Kui küsida, kui populaarseks muusikud end praeguseks hetkeks peavad, vastavad nad ehtbritilikult naljatleva hüperbooliga: "Ektreemselt populaarsed! Mitte kuskil ei saa enam käia!" Tegelikult hindavad nad end umbes sellisele tuntuse tasemele, et kui mõnelt alternatiivmuusikast huvituvalt britilt nende kohta küsida, siis võiks keskmiselt tulla vastus "olen vist kuulnud".

Et nende bänd aga kogu Tallinn Music Weeki esinejate müriaadi seast festivali juhi Helen Sildna lemmiku tiitli ära teenis, tuli neile üllatusena. "Me ei arvanud, et kedagi üldse kontserdilegi tuleb," ütlesid nad, et ei tea Eestist ega siinsest publikust midagi ning olid vaid jõudnud natuke vanalinnas ringi vaadata ja kõik.

Ka said nad rääkida pisut TMW skandaalsest külalisest Pussy Riotist: "Väga hea, et neile amnestia anti. Ehkki nad ei teinudki midagi sellist, mille eest üldse vangi minna. Nad teevad tähtsat tööd, rääkides nende inimeste eest Venemaal, kes seda häält vajavad."

Meki, mis muusikat PBS teeb: