Pühapäeva hommikul Vikerraadios rääkis naine, et elukaaslase Taavi Rõivase peaministriks saamine on tema jaoks kergelt läinud, sest pere on taolise tempoga juba harjunud.

"Tutvusime Leigo järvemuusikal, kuna meil oli tema seltskonnas ühine tuttav," rääkis Luisa, kuidas ta Rõivasega seitse aastat tagasi kokku sai, kui ei osanud arvatagi, et elu koos mehega sellised pöörded võtab.

Lauljatar ei ole pikalt andnud ühtegi intervjuud muul moel kui meili teel, selgitades saates: "Isegi mina olen haiget saanud, mitte ainult vanemad, on olnud valusaid hetki." Luisa sõnul muretseb tema ema just enim, kes kõike meedias loeb ja hinge võtab.

Luisa sõnul ei muuda värske tiitel ja kaaslase amet tema elu kuidagi: "Ma laulan ikka edasi. Kui mulle pakutaks kihvti teatrirolli, võtaks ma selle. See oleks tobe, kui ma oma tööd jätaksin. See tunduks nii jabur, et mis ma siis teen? Kas ma istun kodus ja teen hommikust õhtuni süüa, ootan meest ja tõstan taldriku lauale?" Luisa sõnul tuleb teadlikult kaaluda erinevaid valikuid edaspidi enam ning kaaluda ja mõelda tuleb ka väljaütlemistele. Õnneks on tema kogemus meediaga suur ja ta enam ei karda niivõrd ka "ei" öelda.