Matt Damon on veebi water.org kaasasutajaid. See lehekülg aitab varustada arengumaid puhta veega. Samuti on ta AIDS'i vastase kampaania ONE Campaign üks toetajates, mis aitab kolmanda maailma riikidel võidelda haiguse ja vaesusega.

Lady Gaga on järgmine staar, kes on sündides suure südame kaasa saanud. Ta asutas fondi "Born this way", mis julgustab noori ja inspireerib olla neil julge ja tegus. Samuti on ka AIDS'i vastu võitlevas fondis koos lauljanna Cindy Lauperiga.

Taylor Swift on annetanud palju raha lugematutesse heategevuslikesse fondidesse. Ta on annetanud ka oma riideid. Ta annab tihti tasuta kontserte ning ta armastab rääkida oma fännidega. Suur kantrisüda.

Daniel Radcliffe kasutab oma nime ja kuulsust, et head teha headegevuslikkudele organisatsioonisele nagu Lupus Foundation of America ja Book AID International. Samuti tegeleb ta projektis, mis kaitseb LGBT-inimesi ning ta on osa võtnud mitmest anti-homofoobia reklaamist.

Brad ja Angelina Jolie-Pitt olid seotud juba mitmete fondidega enne seda, kui nad paariks said. Nad asutasid Maddoz Jolie-Pitt'i fondi, mille eesmärk on kaitsta loodusvarasid ja ressursse ning vähendada vaesust. Nad on annetanud miljoneid dollareid heategevuseks üle maailma.

George Clooney on heasüdamlik staar, keda on inimõiguste eest kaitsemise pärast arreteerinud Sudaani politsei. Samuti annetab ta palju raha AIDS-i vastu võitlemiseks.

Ellen DeGeneres on loomaarmastajana annetanud miljoneid dollareid kaitsmaks abituid ja väärkohelduid loomi. Ta annetab pidevalt Punasele Ristile ja paljudele teistele organisatsioonidele.