1. Paris Hilton ja Nicole Richie

"Lihtsa elu" USA versiooni osalised ja kauaaegsed peotüdrukutest parimad sõbrannad Nicole Richie ja Paris Hilton läksid juba pea 10 aastat tagasi niivõrd kõvasti raksu, et pole siiani ära leppinud.

Nicole kinnitas, et sõbrannad lakkasid omavahel rääkimast 2003. aastal, kuid ta ei paljasta siiani, mis oli tüli põhjus.

2. Heidi Montag ja Lauren Conrad

Realitisarja "The Hills" ühed peategelased blondiinitar Heidi Montag ja Lauren Conrad ragistasid juba sarjas nii kõvasti tülitseda, et need kaks arvatavasti ei lepi ära mitte kunagi. Nagu naistedraamad ikka - keegi ei tea kunagi tegelikku põhjust, miks tülli mindi.

3. Denise Richards ja Heather Locklear

Ära mitte kunagi hakka semmima oma parima sõbranna eksiga ja veel hullem, ära mitte kunagi-kunagi löö oma parimalt sõbrannalt abikaasat üle. Seda ka Denise Richards tegi, nii et, me oleme Sinu poolt Heather!

4. Kelly Osbourne ja Christina Aguilera

Kelly Osbourne, kes on tülitsenud ka Lady GaGa'ga, alustas tulist sõda latiinotari Christina Aguileraga, keda ta 2000ndetatel sõimas paksuks ning kritiseeris lauljanna lauluhäält. Nasty!

5. Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall

Ärge laske end petta sellest, keda Sarah Jessica Parker ja Kim Cattrall kaamera ees mängivad. Kuulujutu järgi ei salli nad üksteist silmaotsaski ning Kim sai Sarah peale vihaseks, kuna too teenis sarjas rohkem raha kui tema.