1. Helene Vetik ja Madis Nestor
Moeblogija ning reklaamitööstuses töötav disainer Helen Vetik ei jäta oma riietumisstiiliga mitte kedagi külmaks — teda kas armastatakse või vihatakse. Viimast tehakse enamasti kadedusest. Vingeks muudab Vetik-Nestor tandemi see, et nad ühise omapärase stiiliga täiendavad teineteist ja moodustavad täiesti kordumatult sensatsioonilise ühtse terviku. Seejuures ei peljata ka klišeedesse kalduda, kuid seda endale omasel unikaalsel viisil. 

2. Rain Tolk ja Helina Risti

Mis saaks olla veel suuremaks plahvatuslikuks jõuks erakordne välja näha, kui mitte liita kaks ülimalt loomingulist inimest, kellest üks on moe-, muusika- ja filmihuviline ning teine Eesti filmimaastiku suurimaid tegijaid. Nende eklektiline, vintage’ist tulvil, veidi sünge, kuid värviküllane stiil püüab pilke nii pidulikel vastuvõttudel kui avalikel üritustel ja ideed ei näi iial otsa saavat. Pakkudes tugevat konkurentsi esimoepaarile Nestorile ja Vetikule on ka nemad äärmiselt julged ja mugavalt ükskõiksed avaliku arvamuse suhtes.

3. Signe Kivi ja Kalju Kivi
Signe Kivi on naine, kelle õhtukleit saab presidendiballil pea alati enim tähelepanu isegi siis, kui see juhtub olema sama, mis eelmisel või üle-eelmisel aastal. Ta oskab iga riideeseme oma karismaga säravaks muuta ning kasutada kõhklematult julgeid toone, mille aitavad esile tuua ja kontrasti luua tema oranžikate kiharatega, mis kujunenud proua kaubamärgiks. Signe Kivi on kahtlemata Eesti üks stiilsemaid naisi!

4. Beatrice ja Ed Labetski
Aktiivsed ja pilkupüüdvad seltskonnahinged on moeloojast ja modellist kaunitar Beatrice ja tema kunstnikust kaasa Ed Labetski, kes moodustavad absoluutselt alati omapäraselt kreisi ja peensusteni läbimõeldud kombinatsiooni. Ega kunstniku ja moelooja tandem igav olla saagi. Inspireeriv ja romantiline on nende duo ka põhjusel, et Beatrice'i iseloomustab alati ülim naiselikkus, millega Ed oma riietuses alati arvestab.

5. Karolin Kuusik ja Kostja Tsõbulevski
Õrnad, ilusad, stiilsed ja mis peamine, kosmopoliitsed! Moelooja ja stilistina töötav Karolin Kuusik ja tema pikaajaline muusikust elukaaslane Kostja Tsõbulevski on kui rajuroki ja ingelliku stiili õrn harmoonia. Nemad ongi ülimoeka hipsterlihtsuse musternäide. Teisisõnu, ei midagi nii raju, kui paaril eelpool mainitud paaril, mistõttu on erinevalt teisest ka tavainimesel võimalik nende värskusest šnitti võtta.