Norra
Carl Espen "Silent storm"
Pajusaare sõnul on sellele lool ilus meloodia. Lugu laulab kauni tämbriga ja isikupärane laulja ning lugu pole loodud eurostandardite järgi, pretendeerima tiitlivõidule, vaid on siiras.
Soome
Softengine "Something Better"
"Mind väga üllatas, et soomlased sellise looga välja tulid," sõnab Pajusaar, kelle sõnul see esimesest hetkest haarab, nagu üks hea korralik poplugu. "Sarnaneb väga muusikaga," naeris ta ja leidis, et üllatavalt vähe oli seekord n-ö haigeid lugusid üldse.
Ukraina
Maria Yaremchuk "Tick-Tock"
"Hindasin muusikat ja kogu välimust ja see combo on hea. See pole midagi erakordset, aga selles on midagi erakordset olemas - kohe jääb meelde, mis on Eurovisioni jaoks oluline," sõnas mees, kes tuletas meelde, et enamik inimesi kuuleb ja vaatab neid poolfinaalis esmakordselt, seega on meeldejävus esimesest hetkest eriti oluline.
Ja siis on veel see üks
Pajusaar valis ka ühe nn jama-loo, mida ta sõnul raske polnud valida, ent sellist, mis kohe südame pahaks ajaks ka päris polnud. Austria habemega naise loo mainis Eesti eurolegend veidrike seas ära, ent Poola piiripealne lugu on kindlasti märkimisväärselt kehvem: