Kohalik politsei palju ei paljasta, ent nende sõnul käsitletakse seda kui "seletamatut ja äkilist" juhtumit.

Peaches oli kuulsa laulja, laulukirjutaja ja Live Aid kontsertide korraldaja Bob Geldofi tütar, kes on käinud nii Eli Rothiga kui kaks korda abielus olnud. Tema esimene abielu oli Chester Frenchi laulja Max Drummey, teine S.C.U.M.i laulja Thomas Coheniga.

Temast jäi maha kaks last ja isa.

Viimati säutsus seltskonnapreili Twitteris pühapäeval, postitades lapsepõlvepildi endast ema käte vahel. Tema ema Paula Yates suri narkootikumide üledoosi tagajärjel 2000. aastal, kui Peaches oli vaid 11-aastane.

Geldofi isa Bob korraldas Live Aid kontserte, mis toimusid 13. juulil 1985. aastal. Eesmärgiks oli saada raha Etioopia näljahädade leevendamiseks. Üritus toimus kahes kohas samaaegselt: Wembley staadionil Londonis ja John F. Kennedy staadionil Philadelphias. Kontserdil astus üles rohkem kui 60 artisti.

Samasugune, märksa laialdasema mahuga kontsert toimus ka aastal 2005, kandes nime "Live 8" sõnumiga muuta vaesus osaks ajaloost. 2005. aastal toimus see Londonis, Pariisis, Berliinis, Roomas, Philadelphias, Barries, Tokyos, Chibas, Johannesburgis, Moskvas, Cornwallis ja Edinburgis. Siis osales kontserditel kokku 150 bändi ja 1250 muusikut.