Tavaliselt on nii, et kui juhtub midagi halba, siis mõtleme automaatselt sellega seoses hästi palju negatiivset ning ei saa aru, miks just meiega need asjad juhtuvad ja miks see pidi just nii minema. Ei teki kordagi pähe mõtet, et äkki see  juhtum oli hoopis algus millelegi ilusale või tegi see juhtum midagi totaalselt ümber.

Kui su kallim su maha jättis, siis on esialgu raske selles midagi positiivset leida, kuid istu teinekord hetkeks lihtsalt maha, keera see masendav muusika kinni ning ole iseenda ja oma mõtetega. Mõtle, et hea, et see juhtus nüüd, mitte kunagi hiljem — sa saad juba praegu oma eluga edasi minna ning vaadata, millised inimesed su teele sattuma hakkavad. Sa saad tutvuda uute inimestega ning tegeleda rohkem oma hobidega ja olla koos oma sõpradega, kes su suhte pärast tagaplaanile jäid. Sa saad oma vana-hea elu tagasi ning sul on võimalus seda veelgi paremaks muuta. Sul on võimalik endale uus power sisse tekitada ning elada mõnusamat elu, kuna sul ei ole neid probleeme ja muresid, mis suhtes olid. Kui sa tahad, võid mõelda sellest suhtest nii halvasti kui soovid, kuid ära lase endal mõtlema hakata, et kõik need inimesed, kes su teele satuvad, on ühesugused! Anna endale teada, et see inimene polnud lihtsalt sinu jaoks ja te veetsite imeliselt aega, kuid nüüd pidi see lõppema, kuna sa väärid kedagi teist ja midagi paremat.

Ühesõnaga, kui sul juhtub midagi halba, siis tee sellest halvasti enda jaoks nii ilus ja hea lugu kui võimalik ning sa tunned kergendust ja seda siirast naeratust, mis su huulile kerkib. Su elus hakkavad head asjad juhtuma, sest sa oled oma eluga rahul ning leiad ka halvas head.

Muidugi on ka päris halbu asju, mida ei ole võimalik heaks muuta, kuid ürita neist võimalikult kiiresti üle saada ning need mööda saata, et oma imelise eluga edasi minna!

Meie välismaailm on meie sisemaailma peegeldus. Kui me kõiges halba näeme, siis tekib seda halba ja negatiivset ainult juurde. Muutes aga oma negatiivsed ja kurvad juhtumid üliposiitivseks ja headeks, hakkab su ellu iseenesest head tulema ja halvad juhtumid põgenevad su eest suure ringiga. See on lihtsalt universumi seadus — sarnane tõmbab sarnast. Isegi kui sa teeskled endale, et see halb asi on hea, oled sa mõtestatud positiivsetele asjadele ning tõmbad positiivseid kogemusi ja juhtumeid omale ligi.