EMT lemmikuks valiti foto Läti bändist Instrumenti kasutajalt peterisviksna, kellele EMT paneb auhinnaks välja uhke nutitelefon HTC One mini. Kasutaja peterisviksna profiili näeb siit.

EMT kommunikatsioonijuhi Lauri Toomsalu sõnul sai võidufoto juures määravaks just artisti emotsioon, millel on esitatava muusika ning selle sõnumi publikuni viimisel tegelikult kandev roll. “On suur väljakutse see emotsioon nii ehedalt pildile püüda, “ lisas Toomsalu.

TMW tiimi lemmikuks on aga kasutaja ritzis pealtvaates foto Viru Keskuse linnalavast, kus valmistuvad esinemiseks Marten Kuningas ja tema bänd. Kasutajat ritzis’t ootavad auhinnaks kaks Tallinn Music Weeki järgmise aasta festivalipassi. Tema Instagrami profiili näeb siit.

TMW peadisainer Uku-Kristjan Küttis Aku Collective'ist toob TMW eriauhinna vääriliseks hinnatud foto puhul välja, et tegu on ootamatu perspektiivi ja värske vaatega muusikutele ja instrumentidele laval, mis paistavad fotol kui aksessuaarid nukumajast.

Teist aastat toimunud konkursil osalesid kõik perioodil 26.-30. märtsi märkega #tallinnmusicweek Instagrami üles laaditud fotod. Kõiki #tallinnmusicweek fotosid saab vaadata siin.

Võitjatega võetakse ühendust.

Kuues Tallinn Music Week toimus 27.-29. märtsini, EMT on üks festivali peatoetajatest. Festivalikontserdid toimusid üle linna kokku 34 laval – klubides ning kontserdisaalides ja ka ootamatutes paikades asuvatel linnalavadel üle Tallinna. Kokku sai festivalist osa üle 20 000 inimese.

Seitsmes Tallinn Music Week leiab aset 26.-28. märtsil 2015. Artistide taotlusvoor algab septembri keskpaigas.