Kell 8 ootab huvilisi Kultuurikatla korstna juures Linnulaulu kontserdile ornitoloog Peep Veedla, et selgitada välja, millised linnud elavad mere ääres. Juba kell 10 avab Merepaviljon uksed hommikujoogaks koos õdede Gerli ja Ereli Järve (Joogaruum) ja Anne Ermiga. „Esmakordselt festivali ajaloos teeme ühist joogat ja Merepaviljon tundus väga õige koht selleks, et hea enesetunne saavutada pikaks päevaks. Mõelge, kui mõnus on joogatada, kui akna taga paistavad meri ja purjekad,“ märkis festivali kunstiline juht Anne Erm.

Hommikusse annab särtsu kell 11 popi bändi Tenfold Rabbiti kontsert Kochi Aitades. Sealt tasub seada sammud Admiraliteedi basseini juurde, sest kell 12 esinevad Admirali laeval multiinstrumentalist Sandra Sillamaa ja trummar Reigo Ahven ning 12.30 lõõritab vokaalansambel Sööröömöö Hotell Euroopa ruumikal laval. Seejärel muutub ajalooline Overalli kontor moodsaks kontserdisaaliks lauljale-luuletajale Tuuli Vellingule ning kell 14 vaadatakse koos moeka Wilhelmiga üle Navigatori uus hoone. Kell 15 saavad Kultuurikatlas kokku muusikud ja noored kunstnikud juba traditsioonidega põneval Jazzimaali kontserdil ning pool tundi hiljem esinevad Laura ja Joel Remmel Gaasitornis ning kell 16 saab Salto arhitektuuribüroos nautida erilist tippmuusikute kooslust - kontrabassiduot Peedu Kass & Mihkel Mälgand.

Kell 16 stardib Kultuurikatla juurest Eesti Arhitktuurikeskuse jalgrattaekskursioon, millele on vajalik ka eelregistreerimine aadressil www.arhitektuurikeskus.ee/ekskursioonid/. Tuuri juhivad Eesti Arhitektuurikeskuse giidid Kaur Sarv ja Mihkel Karu ning üritus lõppeb kell 18 Merepaviljoni juures, kust on kohe hea minna tasuta päeva viimasele kontserdile.

Tanel Padar Blues Bandi kontsert „Bluusipüha“ kell 18 Merepaviljonis, kus osalevad Eesti parimad bluusmuusikud, on heliseva pühapäeva vägeva väega lõppakord. Jazzkaare Bluusipüha kontserdil liitub bändiga suupillimängija, kitarrist ja laulja James Dalton, kes mullusel Augustibluusil võitis jäägitult paljude kuulajate südamed.

Kevadiselt helisev jalutuskäik Merepaviljoni lähiümbruses on parim, mis saab teiega sel pühapäeval juhtuda!

Kava:

08.00 Linnulauluekskursioon Peep Veedla juhtimisel kogunemine Kultuurikatla korstna juures
10.00 Hommikujooga Gerli ja Ereli Järve ja Anne Ermiga Merepaviljon (Sadama 25/4)
11.00 Tenfold Rabbit Kochi kohvituba (Lootsi 10)
12.00 Sandra Sillamaa ja Reigo Ahven Admirali laev (Lootsi 15 kõrval kai ääres)
12.30 Sööröömöö Hotell Euroopa (Paadi 5)
13.00 Tuuli Velling Overalli kontor (Lootsi 11)
14.00 Wilhelm Navigator (Laeva 2)
15.00 Jazzimaal Kultuurikatel (Põhja pst 27a)
15.30 Laura ja Joel Remmel Gaasitorn (Kalasadama 2)
16.00 Kontrabassiduo Kass & Mälgand Salto Arhitektuuribüroo (Kalaranna 6)
18.00 Bluusipüha – Tanel Padar Blues Band & James Dalton Merepaviljon (Sadama 25/4)

Täname: Eesti Autorite Ühing ja Tallinna Spordi- ja Noorsooamet