Tugevaid teenuseid on samuti: finaalis on väljas lisaks nimetatutele ka koolikohvik ja fototeenus. Finalistidega saate tutvuda ning lemmikule oma hääle anda SIIN!

Võistlusel esitlevad õpilasfirmad oma firmat ja tegevust 4-minutilise presentatsiooniga, müüvad oma toodet või teenust ülespandud müügistendi juures ning vestlevad žüriiga. Parim selgub nelja etapi
kokkuvõttes, arvestatakse ka varem esitatud aruannet.

Õpilasfirmasid hindab 11-liikmeline žürii, kuhu kuuluvad nii ettevõtjad kui ettevõtete juhid ja spetsialistid, teiste hulgas meditsiiniettevõtja Indrek Kask, Swedbanki korporatiivpanganduse juht Tauno Vanaselja, Viking Line’i tegevjuht Inno Borodenko, Tarmeko Metalli juhataja Olev Allik jt. Žüriid juhib JA Eesti nõukogu esimees ja Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik, kes on rahvusvahelise žürii eesotsas ka suvel Tallinnas toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel.

Eesti õpilasfirmade võistlus on avatud huvilistele! Kell 9.30 – 11.15 toimuvad Ahhaa keskuse seminariruumis õpilasfirmade esitlused, Õpilasfirmade stendid on uudistamiseks avatud kogu päeva jooksul. Õpilasfirmade stendivoor, mil žürii käib ringi ning õpilasfirmadega on võimalik ka tutvuda, on kell 13.00– 15.00. Eesti parim õpilasfirma, kes esindab Eestit 35 konkurendi seas 22.-25. juulil Tallinnas toimuval Euroopa õpilasfirmade võistlusel, kuulutatakse välja kell 16 algaval
auhinnatseremoonial.

Eesti õpilasfirmade võistlust toetavad Swedbank, Tartu linn ja Tartu Ärinõuandla, Viking Line, Ernst&Young, Baltika, Coca-Cola, Palytech. Õpilasfirmade programmi suurtoetaja on Swedbank.

Järgneva nädala jooksul on võimalus ka Delfi Noorte hääle abil kõigi finalistidega tutvuda!