1) Ta on oma iseloomult hambad risti suruja, kes ei taha välja näidata oma nõrkust, muret või kurba emotsiooni, vaid üritab need omaette ära nahistada.

2) Ta vajab harmooniat ja tasakaalu ning seda, et inimesed oleksid rõõmsad ja kõik ta ümber oleks hästi.

3) Ta läheb üliharva närvi, aga kui valitseb tõesti ebaõiglane olukord, astub ta võitlusse.

4) Ta on Vanilla Ninja koosseisus olnud Šveitsis tõeline rahvuskangelane ja müünud oma bändiga vähemalt pool miljonit plaati.

5) Ta teenis omal ajal bändiga väga hästi, kuid on veendunud, et ninjad oleks olnud veel edukamad, kui nad kõik oleksid tollal olnud targemad.

6) Välismaist glamuuri maitstes igatses ta koguaeg koju ja tundis, et jääb ilma teismeea rõõmudest. Ka ei saanud ta tollases imelises tähelennus algul arugi miks, kuhu ja mida tegema teda saadetakse.

7) Vanilla Ninja produtsent sundis tüdrukuid läbi elama erakordselt lõbusaid, samas absurdseid olukordi: näiteks lendu Islandile, et filmida maailma suurima liustiku peal muusikavideot või ajada samal eesmärgil kokku metsikud hobused, kes neiud perutades turjalt heitsid.

8) Üheks helgemaks emotsiooniks on meenutus, kuidas bändikaaslase Piretiga sai kunagi tehtud laval tollaste algeliste Nokia telefonidega pilte ja nutetud kaelakuti koos, suutmata hoomata oma tollase edu ja kuulsuse mastaapi.

9) Ta peab ennast rahulolevaks ja õnnelikuks inimeseks.

10) Erinevalt Vaiko Eplikust (kelle loodud on paljud laulud, mida Lenna esitab), peab ta end artistiks, kes vajab loominguks kedagi appi ja kõrvale.

11) Ta ei suutnud algul uskuda, et Mihkel Raud tõepoolest nõustus ta bändiga liituma.

12) Talle meeldivad väga hobused, sest neil on teraapiline aura.

13) Tema esimeseks armastuseks on muusika ning teiseks film ja näitlemine.

14) Ta on muretsev ema, kes pidevalt pabistab, kas lapsega on kõik hästi ning peab lapse kasvatamisel suurimaks eeskujuks enda ema.

15) Tal poleks midagi selle vastu, et juba varsti jälle lapseootele jääda.

16) Elukaaslase ning lapse isa Robert Vaiglaga tutvus ta juba 16-aastaselt ning nägi kurja vaeva, et end samale peole smugeldada, kuhu ta silmarõõm oma bändikaaslastega siirdus. Lühidalt: Robi võlus Lennat esimesest silmapilgust.